Sorunların çözümünü sadece bize bırakmayın!


MTSO Yönetimiyle bir araya gelen AK Parti Mersin Milletvekilleri, Mersin için çalışmaya hazır olduklarını söyledi. Toplantıda konuşan AK Parti Mersin Milletvekili Nureddin Nebati, “Sizler bu süreçte güçlü baskı ve lobi çalışması yürüteceksiniz, bizler de Ankara’da sorunları çözeceğiz” dedi.

 

Tarih : 29 Ağustos 2023 Salı 10:28

AK Parti Mersin Milletvekilleri Nureddin Nebati, Ali Kıratlı ve Havva Sibel Söylemez, AK Parti Mersin İl Başkanı Adem Aldemir, Akdeniz Belediye Başkanı Mustafa Muhammet Gütltak ve İl Yönetimiyle birlikte Mersin Ticaret ve Sanayi Odası’nı (MTSO) ziyaret etti. MTSO Yönetim Kurulu Başkanı Hakan Sefa Çakır ve Meclis Başkanı Hamit İzol’un, Yönetim Kurulu Üyeleri ve Meclis Başkanlık Divanıyla birlikte ağırladığı AK Parti Mersin Milletvekilleriyle kentin bekleyen projeleri ve sorunlarına ilişkin değerlendirmelerde bulunuldu. Kent adına yürütülebilecek ortak lobi çalışmaları üzerinde duruldu.

“MTSO’DA YENİ BİR SAYFA AÇTIK”

Görüşmede söz alan MTSO Yönetim Kurulu Başkanı Hakan Sefa Çakır, yönetim olarak yeni bir sayfa açtıklarını söyledi. Hedeflerinin birlik ve beraberlik içinde Mersin ekonomisini güçlendirmek olduğunu kaydeden Çakır, sorunları belirleyip sırasıyla çözerek bir başarı hikayesi yazmak istediklerini belirtti. Göreve gelmeleri sonrasında öne çıkardıkları birlik ve beraberliğin TOBB’da etkisini gösterdiğini ve bu yıl İKV Yönetimine, 38 yıldır bekledikleri TOBB TIR Komitesi Yönetimine girdiklerini hatırlatan Çakır, “Oluşan bu enerjiyi el birliğiyle şehre yaymak en büyük arzumuz. Burada hepimize önemli görevler düşüyor. Mersin’in 13 Milletvekiliyle bir araya gelerek güzel başarılara imza atmak istiyoruz” dedi. AK Parti Mersin Milletvekili Nureddin Nebati, Mersin ile ilgili sorunları ve beklentileri yakından bildiklerini söyledi. Bu sorunların çözümü için işin milletvekillerine bırakılmasının doğru olmayacağını kaydeden Nebati, “Sizler bu süreçte güçlü baskı ve lobi çalışması yürüteceksiniz, bizler de Ankara’da sorunları çözeceğiz” ifadelerini kullandı. Meclis Başkanı Hamit İzol ise kentin turizmdeki gücüne dikkat çekti. Mersin’in turizmde oldukça bakir olduğunu belirten İzol, bu alanda himayeye ihtiyaç duyulduğunu, verilecek desteklerle güzel başarılara imza atılabileceğini, yeni yatırımların önünün açılabileceğini söyledi.

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





 
  Akdeniz Gazetesi




 
  FLAŞ HABER
 

  BASIN İLAN KURUMU İLANLAR

 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün


  SOSYAL MEDYA
 
 

 


  

 
 
ANASAYFA BİK İLANLAR İLETİŞİM KÜNYE GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
akdenizgazetesi.net © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA