Adana sokaklarında uyuşturucu kol geziyor


CHP Adana Milletvekili Orhan Sümer, “Adana’nın Yüreğir ilçesinde uyuşturucu bağımlısı olduğu iddia edilen bir kişi, evlerinin bahçesinde ailesiyle mangal yaparken ağabeyini, annesini, ağabeyinin eşini ve 2 yeğenini tabancayla vurduktan sonra intihar etti. Olayda ağabey hayatını kaybetti, 6 kişi ağır yaralandı. Daha önce defalarca dile getirmemize rağmen iktidar bu konuya önlem almıyor. Her geçen gün sokaklarımız gençlerimize mezar oluyor. Saray İktidarı gerçekten gençlerini korumak istiyorsa mutlaka uyuşturucu belasına çare bulmalıdır” dedi.

 

Tarih : 31 Ağustos 2023 Perşembe 11:40

Haber Merkezi

CHP Adana Milletvekili ve TBMM Kit Komisyonu Üyesi Orhan Sümer, “Adana’da bir kez daha yaşanan uyuşturucu nedenli vahşeti Türkiye Büyük Millet Meclisi gündemine taşıdı Sümer, “Özellikle son beş senede defalarca dile getirdik. Araştırma önergeleri, yazılı soru önergeleri verdik. Adana’daki demografik yapının, sürekli artan Yabancı Uyruklu mülteci ve sığınmacıların, uyuşturucu sorununda etkin olduğunu söyledik. 13 yaşındaki çocuklarımızım bu illetin pençesinde olduğunu, kimyasal bazlı uyuşturucunun okul önlerinde dahi satıldığını söyledik. Emniyet ve İç İşleri Bakanlığı izleyici kaldı. Üç, beş torbacı yakalanırken baronlar ticaretlerine devam etti. Çukurova’nın incisi ne yazık ki göz göre göre uyuşturucuya teslim edildi” dedi.

TORBACI YAKALAMAKLA UYUŞTURUCU BELASI ÇÖZÜLMEZ

Orhan Sümer, “Bir önceki İç İşleri Bakanı, uyuşturucu satıcıları için gördüğünüz yerde bacağını kırın diyordu. Bacak kırmakla, torbacı yakalamakla bu bela bitmeyecektir. Türkiye uyuşturucu mafyalarının hesaplaşma yeri haline geldi. Önceden transit Pazar denilen ülkemiz artık üretim ve tüketim noktası oldu. Dünya uyuşturucu kullanımı listesinde Türkiye’den Adana ve İstanbul yer aldı. Ülkemizde yaşanan ekonomik krizle birlikte sorunlarına çare bulamayan özellikle gençlerimiz bu belanın pençesine düşüyor. Artık her gün uyuşturucu kaynaklı adli vakalar yaşanıyor. Bu vakalarda ölüm ve cinayet oranları da aynı ölçüde artıyor. İktidar lamı cimi bırakıp bu işe çözüm bulmalıdır” ifadelerini kullandı.

 

 

 

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





 
  Akdeniz Gazetesi


 
  FLAŞ HABER
 

  BASIN İLAN KURUMU İLANLAR

 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün


  SOSYAL MEDYA
 
 

 


  

 
 
ANASAYFA BİK İLANLAR İLETİŞİM KÜNYE GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
akdenizgazetesi.net © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA