Derya Grup’tan muhteşem kutlama!


Mersin’in başta otomotiv olmak üzere birçok sektörde kolu olan Derya Grup 30 Ağustos Zafer Bayramı’nı yaptığı bir dizi etkinlikle coşkuyla kutladı.

 

Tarih : 31 Ağustos 2023 Perşembe 11:51

Cumhuriyet'in 100. yılı nedeniyle bu yılki milli bayramları farklı bir konsept ve coşkuyla kutlayan Derya Grup, 30 Ağustos Zafer Bayramı kutlamalarına da damga vurdu. Yaklaşık 250 kişilik yönetici ve çalışanlarıyla bando takımı ile birlikte bir kortej gerçekleştiren Derya Grup, daha sonra Adnan Menderes Bulvarı'nda dev bir Atatürk portresi ile bayramı kutladı. Kutlama ile ilgili bir açıklama yapan Derya Grup Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Kış, 30 Ağustos'un Türk tarihi için bir kırılma noktası ve cumhuriyetin kuruluşunun temel harcı olduğunu ifade ederek, “30 Ağustos; İstiklal ile ölüm arasına sıkışmış bir ülkenin kahraman evlatlarının kazandığı bir zaferdir. Ulu önderimiz Mustafa Kemal Atatürk'ün askeri dehasını Başkomutanlık ile taçlandırdığı bir zaferdir. Bizim için milli bayramlarımız ayrı bir önem taşır. Firmamız her yıl olduğu gibi bu yıl da bu görev ve sorumluluğunu büyük bir aşkla yerine getirmiştir. Bu yıl Cumhuriyetimizin 100. yılı olması nedeniyle çok daha farklı duygu ve coşkuyla kutlayacağız bayramlarımızı. Biz bu ülkenin bağımsızlığı için canını hiçe sayan kahramanların evlatları olduğumuzun bilincindeyiz ve bu hep böyle devam edecek. Bu vesile 30 Ağustos Zafer Bayramımızı kutlar, bağımsızlığımızın mimari, Cumhuriyetimizin kurucusu Başkomutanımız Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarını, gazilerimizi ve şehitlerimizi sevgi, saygı ve minnetle anıyoruz" dedi.

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





 
  Akdeniz Gazetesi




 
  FLAŞ HABER
 

  BASIN İLAN KURUMU İLANLAR

 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün


  SOSYAL MEDYA
 
 

 


  

 
 
ANASAYFA BİK İLANLAR İLETİŞİM KÜNYE GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
akdenizgazetesi.net © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA