Silifke Belediyespor sezonu açıyor


Bu sezon 3. Lig 2. Grupta mücadele edecek olan Silifke Belediyespor, 2 Eylül’de Silifke Şehir Stadında 2023-2024 futbol sezonunu taraftarlarının önünde açacak.

 

Tarih : 31 Ağustos 2023 Perşembe 12:27

Büyük bir heyecanla taraftarla buluşmayı beklediklerini ve özlemin Cumartesi günü sona ereceğini belirten Silifke Belediyespor Basın Sözcüsü Avukat Halil Sarı, “Yaklaşık 2 aydır takımımız yeni sezon hazırlıklarına devam ediyor. 2 Eylül Cumartesi günü saat 15:00’da Silifke Şehir Stadında taraftarlarımızla buluşacağız.  Yeni sezon açılışının ardından saat 16:00’da 3. Lig 1. Grupta mücadele edecek olan Kayseri temsilcisi  Talasgücü Belediyespor ile hazırlık karşılaşması oynayacağız. Tüm taraftarlarımızı  sezon açılışımıza ve hazırlık karşılaşmasına bekliyoruz.” dedi.

SİLİFKE, 9 EYLÜLDE RİZEDE OLACAK

Silifke Belediyespor, ligin ilk resmi maçında 9 Eylül 2023 Cumartesi günü Rize deplasmanında Pazarspor ile Pazar Şehir Stadında mücadele edecek.

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





 
  Akdeniz Gazetesi


 
  FLAŞ HABER
 

  BASIN İLAN KURUMU İLANLAR

 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün


  SOSYAL MEDYA
 
 

 


  

 
 
ANASAYFA BİK İLANLAR İLETİŞİM KÜNYE GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
akdenizgazetesi.net © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA