Yenişehir’de zafer coşkusu sokaklara taştı


Mersin Yenişehir Belediyesi, 30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 101’inci yıl dönümünde düzenlediği kortej geçişiyle büyük zaferin coşkusunu sokaklara taşıdı.

 

Tarih : 31 Ağustos 2023 Perşembe 13:14

Haber Merkezi

Yenişehir Belediyesi milli bayramlarda geleneksel hale getirdiği kortej geçişini 30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 101. yılında da gerçekleştirdi. Yenişehir Belediyesinin çağrısıyla bir araya gelen Mersin Bisiklet Derneği, Mersin Motosiklet Spor Kulübü,  Mersin Çukurova Klasik Otomobilciler Derneği, Mersin Off Road Kulübü ve Vosteam Mersin üyeleri araçlarıyla Yenişehir sokaklarını gezdi, zaferin coşkusunu kente yaydı.

KORTEJ RENKLİ GÖRÜNTÜLERE SAHNE OLDU

Yoğun katılımla gerçekleştirilen ve büyük ilgi gören 30 Ağustos Zafer Korteji, coşkulu ve renkli şehir turuyla Yenişehirlilere bayram sevinci yaşattı. Yenişehir Belediyesinin 30 Ağustos Zafer Bayramı’na özel olarak hazırladığı üstü açık otobüs eşliğinde belediye önünden başlayan kortej geçişi birbirinden renkli görüntülerle Özgecan Aslan Meydanı’nda son buldu.

 

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





 
  Akdeniz Gazetesi




 
  FLAŞ HABER
 

  BASIN İLAN KURUMU İLANLAR

 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün


  SOSYAL MEDYA
 
 

 


  

 
 
ANASAYFA BİK İLANLAR İLETİŞİM KÜNYE GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
akdenizgazetesi.net © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA