Koca; “11 Eylül’e kadar hazırlıklarımızı tamamlayacağız”


Mersin İl Milli Eğitim Müdürü Adem Koca başkanlığında, İl Milli Eğitim Müdürlüğü birim amirleriyle 2023-2024 Eğitim Öğretim yılı sene başı değerlendirme toplantısı yapıldı. Toplantıda konuşan Koca, “11 Eylül’de okullarımız tüm hazırlıklarını tamamlamış olarak öğrencilerimizi karşılayacaklar. Herhangi bir eksik olduğu takdirde en sağlıklı iletişimi kurup doğru yerlere ulaşarak eksiklerimizi tamamlayacağız” dedi.

 

Tarih : 31 Ağustos 2023 Perşembe 13:18

Haber Merkezi

Mersin İl Milli Eğitim Müdürü Adem Koca başkanlığında, İl Milli Eğitim Müdürlüğü birim amirleriyle 2023-2024 Eğitim Öğretim yılı sene başı değerlendirme toplantısı yapıldı. Milli Eğitim Bakanlığı’nın yayımlamış olduğu genelge ile Mersin’de okulların açılmasına ilişkin yürütülen çalışmaların değerlendirildiği toplantıda konuşan İl Milli Eğitim Müdürü Adem koca, "Öncelikle bugüne kadar özveriyle ve başarıyla yürüttüğünüz çalışmalar için teşekkür ediyorum. Yeni eğitim öğretim yılında da çalışmalarımızı aynı özveriyle, titizlikle ve tüm kurumlarımızla ve meslektaşlarımızla diyalog içinde yürütmeye devam edeceğiz. Önceliğimiz ilimiz genelinde eğitimin kalitesini artırmak, fırsat eşitliği çerçevesinde evlatlarımıza eğitimde en iyi olanakları sunmak, velilerimizle ve meslektaşlarımızla diyaloğumuzu en sağlıklı şekilde sürdürmeye devam etmek, farklı projelerle çocuklarımızı pek çok alanda geliştirmek olacak. 11 Eylül'de okullarımız tüm hazırlıklarını tamamlamış olarak öğrencilerimizi karşılayacaklar. Herhangi bir eksik olduğu takdirde en sağlıklı iletişimi kurup doğru yerlere ulaşarak eksiklerimizi tamamlayacağız. Şimdiden emekleriniz için teşekkür ediyor, hayırlı, sağlıklı, başarılı bir eğitim öğretim yılı geçirmeyi temenni ediyorum" dedi.

 

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





 
  Akdeniz Gazetesi


 
  FLAŞ HABER
 

  BASIN İLAN KURUMU İLANLAR

 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün


  SOSYAL MEDYA
 
 

 


  

 
 
ANASAYFA BİK İLANLAR İLETİŞİM KÜNYE GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
akdenizgazetesi.net © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA