Silifke, sezonu açtı


2023-2024 futbol sezonunda 3. Lig 2. Grupta mücadele edecek olan Silifke Belediyespor, yeni sezonu Silifke Şehir Stadında kurban keserek ve dualar ederek açtı. Silifke Belediyespor, sezon açılış hazırlık maçında karşılaştığı 3. Lig 1. Grup Kayseri Temsilcisi Talasgücü Belediyespor’u da 3-1 yendi. Silifke Belediyespor’un gollerini Dede Çelik, Emin Can Uysal, Furkan Deniz attı. Silifke Belediyespor yaptığı 5 hazırlık maçından da galip gelerek resmi maçlar öncesi lige hazırım mesajı verdi.

 

Tarih : 3 Eylül 2023 Pazar 15:13

Necdet TAŞ

2023-2024 futbol sezonunda 3. Lig 2. Grupta mücadele edecek olan Silifke Belediyespor, yeni sezonu Silifke Şehir Stadında kurban keserek ve dualar ederek açtı. Silifke Belediyespor, sezon açılış hazırlık maçında karşılaştığı 3. Lig 1. Grup Kayseri Temsilcisi Talasgücü Belediyespor’u da 3-1 yendi. Sezon açılışına Silifke Belediye Başkanı Sadık Altunok, Silifke Belediyespor Kulüp Başkanı Gürhan Dölek, Yönetim Kurulu Üyeleri, taraftarlar ve sporverler izledi. Silifke Belediyespor oyuncularına, idari ve teknik kadrosuna başarılar dileyen Silifke Belediyespor Onursal Başkanı ve Silifke Belediye Başkanı Sadık Altunok, “Takımımıza, kulüp yönetimimize, teknik heyetimize, futbolcularımıza yeni sezonda başarılar diliyorum. Belediye Başkanınız olarak her zaman sizlerin yanındayım. Silifke’mizi ve Silifkesporumuzu her yerde en iyi şekilde temsil edeceksiniz, sizlere güveniyorum. 3-1’lik galibiyetten dolayı da takımımızı kutluyorum” ifadelerini kullandı.

SİLİFKE’Yİ EN İYİ ŞEKİLDE TEMSİL EDECEĞİZ

Yeni sezon hazırlıklarına ilk etapta kendi tesislerinde daha sonrasında da Kızılcahamam da devam ettiklerini belirten Silifke Belediyespor Kulüp Başkanı Gürhan Dölek, “Yeni sezon öncesi hazırlıklarımızı yaptık. İyi bir takım kurduğumuzu düşünüyorum.  İç transferde takım bütünlüğünü korumaya çalıştık. Dış transferde de kadromuza güç katacak takviyeler yaptık. Uzun zaman sonra da taraftarlarımızla Silifke Şehir Stadında buluştuk. Hazırlık maçı da olsa Talasgücü Belediyespor’u yendiğimiz için mutluyuz. İnşallah bu sezon da iyi olacağız. Yönetimiyle, teknik heyetiyle, futbolcularıyla, taraftarlarıyla ve Silifke şehri olarak birlik beraberlik içerisinde başarılı olmak istiyoruz. Sakatlıksız, cezasız, sonu güzel olan bir sezon olmasını diliyorum. Stada gelerek bizleri destekleyen taraftarlarımıza da çok teşekkür ediyorum” diye konuştu.

TOZLU; “FUTBOLCULARIMA GÜVENİYORUM”

Resmi maçların başlamasına az bir süre kaldığını ve futbolcularına güvendiğini belirten Silifke Belediyespor Teknik Direktörü Muzaffer Tozlu, “Yeni sezon öncesi hazırlıklarımızı tamamladık, Silifke Şehir Stadında da taraftarlarımız ile bir araya geldik. Talasgücü Belediyespor ile de oynadığımız açılış maçında galip geldik, futbolcularımı tebrik ediyorum. 9 Eylül’de Rize deplasmanında Pazarspor ile ilk resmi maçımızı oynayacağız. Pazarspor maçından da istediğimiz sonucu alarak Silifke’ye dönmek istiyoruz. Bizlere maddi manevi destek veren herkese teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





 
  Akdeniz Gazetesi




 
  FLAŞ HABER
 

  BASIN İLAN KURUMU İLANLAR

 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün


  SOSYAL MEDYA
 
 

 


  

 
 
ANASAYFA BİK İLANLAR İLETİŞİM KÜNYE GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
akdenizgazetesi.net © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA