Mersin’de nefes kesen maç: 3-3


Trendyol Süper Lig’in 4. haftasında Atakaş Hatayspor ile Yukatel Adana Demirspor karşı karşıya geldi. Mersin Stadyumu’nda oynanan karşılaşma 3-3 eşitlikle sona erdi. Ev sahibi ekibin gollerini 53. ve penaltıdan 73. dakikalarda Carlos Strandberg ile 75. dakikada Fisayo Dele-Bashiru kaydetti. Yukatel Adana Demirspor’un golü 40. dakikada Cherif Ndiaye, 84. dakikada Andrew Gravillon ve 89. dakikada Nani’den geldi. Bu sonuçla Atakaş Hatayspor 6 puana yükseldi. Yukatel Adana Demirspor ise puanını 5 yaptı. İç saha maçlarını Mersin’de oynayan Hatayspor, Mersin’de oynadığı ikinci maçından da beraberlikle ayrıldı.

 

Tarih : 4 Eylül 2023 Pazartesi 10:53

Necdet TAŞ

Trendyol Süper Lig’in 4. haftasında Hatayspor, Mersin Stadyumu'nda Y. Adana Demirspor ile 3-3 berabere kaldı. Trendyol Süper Lig'in 4. haftasında Hatayspor ile Adana Demirspor karşı karşıya geldi. Mersin Şehir Stadı'nda oynanan mücadelenin ilk yarısını Adana Demirspor 1-0 önde kapattı. Golü atan isim Cherif Ndiaye oldu. İkinci yarıda Hatayspor beraberliği 53. dakikada Carlos Strandberg ile yakaladı. Karşılaşmanın 71. dakikasında Hatayspor penaltı kazandı. 73. dakikada Strandberg, kendisinin ve takımının 2. golünü kaydetti. Golden 2 dakika sonra Hatayspor'da bu kez Bashiru sahne aldı ve farkı 2'ye çıkardı. Adana Demirspor, 84. dakikada Gravillon ile farkı bire indirirken, 89. dakikada Nani ile de beraberliği yakaladı. Mücadele 3-3 sona erdi.

VOLKAN DEMİREL: “1 PUAN BİZİM İÇİN SEVİNDİRİCİ DEĞİL”

Trendyol Süper Lig’in 4. haftasında Hatayspor, Mersin Stadyumu'nda Y. Adana Demirspor ile 3-3 berabere kaldı. Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında iki takımın teknik direktörleri açıklamalarda bulundu. Hatayspor Teknik Direktörü Volkan Demirel, ilk 45 dakikada rakibin sahada oynadığını ifade ederek, “Biz ilk yarı oyuna giremedik. İkinci yarı oyuncu değişiklikleriyle oyunu dengeledik ve sonrasında bulduğumuz 3 golle öne geçtik. Ancak daha sonrasında benim de hatam var, oyuncu değiştirmekte geç kaldık. O sırada bir gol yedik. Daha sonrasında skoru korumak için biraz daha yaslanıp, maçı bitirmek istedik ama ceza sahası dışından çekilen bir şut gol oldu. Maç 3-3 bitti. Seyredenler için keyifli bir maç ama benim için 1 puan hiçbir zaman mutlu edici bir sonuç değil. Genç bir takımız. Biraz acemiliğimiz var. Bunu oynaya oynaya öğreneceğiz” dedi.

PATRİCK KLUİVERT: “SEYRİ GÜZEL BİR MAÇ OLDU”

Adana Demirspor Teknik Direktörü Patrick Kluivert, seyri güzel, heyecan dolu bir karşılaşma olduğunu belirterek, "Maça istediğimiz gibi başladık, istediğimiz gibi oynuyorduk ve 1-0 öne geçtik. Tam istediğimiz kıvamda oynarken, soyunma odasına girdik. İkinci yarıya da iyi başlamamıza rağmen 10-15 dakika içerisinde skor bir anda 3-1 oldu. Ancak sonrasında 3-2'yi bulduk ve 1 değişiklik yaparak ön taraftaki oyuncuları 1'e 1 oynatmaya başladık. Bu yolla 3-3'ü de bulduk. Hatta son dakikalarda öne de geçebilirdik fakat hayal kırıklığına uğratan bir sonuç oldu. Biz normalde tabiki de galip gelmek istiyorduk. Futbolda maalesef böyle sonuçlar olabiliyor. Rakip takımı ve hocalarını tebrik etmek lazım. 1-0'dan 3-1 öne geçmişlerdi" diye konuştu.

MAÇIN ÖNEMLİ ANLARI

Maça konuk takım Adana Demirspor hızlı başladı. 15. dakikada Kevin Rodgrigues'in soldan ortasında kale önünde topla buluşan Ndiaye'nin yakın mesafeden vuruşunda meşin yuvarlak ağlarla buluştu fakat hemen öncesindeki pozisyonun ofsayt olduğu VAR tarafından tespit edilerek gol iptal edildi.

20. dakikada Aburjania'nın ceza sahası dışından vuruşunda top kalenin yanından az farkla dışarı çıktı.

41. dakikada gelişen Adana Demirspor atağında sol kanattan ceza sahası içine giren Yusuf Sarı'nın yerden pasında topla buluşan Ndiaye, meşin yuvarlağı ağlarla buluşturdu. 0-1

53. dakikada soldan Fernandes'inortasında arka direkte topla buluşan Strandberg'in vuruşunda meşin yuvarlak ağlarla buluştu. 1-1

68. dakikada ceza sahası içinde Bashiru'nun Emre Akbaba tarafından düşürülmesinin ardından hakem, VAR incelemesi sonrası penaltı noktasını gösterdi.

73. dakikada penaltı atışını kullanan Carlos Strandberg, topu filelere gönderdi. 2-1

75. dakikada sağ kanattan gelişen Strandberg'in pasıyla ceza sahası içinde topla buluşan Dele-Bashiru, meşin yuvarlağı köşeden ağlara yolladı. 3-1

84. dakikada Gravillon'un ceza sahası dışından ser şutunda, top direğe çarparak filelerle buluştu. 3-2

89. dakikada oyuna yeni giren Nani'in ceza sahası dışından vuruşunda top defansa çarparak ağlarla buluştu. 3-3

STAT: MERSİN STADYUMU

HAKEMLER: Sarper Barış Saka, Mehmet Emin Tuğral, Hakan Yemişken

HATAYSPOR: Erce Kardeşler, Kamil Ahmet Çörekçi, Burak Bekaroğlu, Guy Klima, Engin Can Aksoy (Kerim Alıcı dk. 46), Görkem Sağlam (Lamkel Ze dk. 46), Giorgi Aburjania, Dele-Bashiru, Ömer Faruk Beyaz (Aabid Rayane dk. 62), Carlos Strandberg, Joelson Fernandes (Matondo dk. 89)

YEDEKLER: Visar Bekaj, Recep Burak Yılmaz, Armin Hodzic, Onur Arı, Cengiz Demir, İbrahim Demir

TEKNİK DİREKTÖR: Volkan Demirel

ADANA DEMİRSPOR: Ertaç Özbir, Jonas Svensson, Semih Güler, Andreaw Gravillon (Nani dk. 84), Kevin Rodgrigues (Niang dk. 79), Benjamin Stambouli (Ndiaye dk. 65), Emre Akbaba, Yusuf Sarı, Younes Belhanda, Babajide Akintola (Yusuf Erdoğan dk. 65), Pape Ndiaye

YEDEKLER: Goran Karacic, İsmail Çokçalış, Abdurrahim Dursun, Jovan Manev, İzzet Çelik, Dorukhan Toköz

TEKNİK DİREKTÖR: Patrick Kluivert

GOLLER: Ndiaye (dk. 41), Gravillon'un (dk. 84), Nani (dk. 89) (Adana Demirspor), Strandberg dk. 53 ve dk. 73 pen.), Dele-Bashiru (dk. 75) (Hatayspor)

SARI KARTLAR: Engin Aksoy, Ömer Faruk Beyaz, Dele-Bashiru, Burak Bekeroğlu, Strandberg, Kerim Alıcı (Hatayspor), Ndiaye, Semih Güler (Adana Demirspor)

 

 

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





 
  Akdeniz Gazetesi




 
  FLAŞ HABER
 

  BASIN İLAN KURUMU İLANLAR

 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün


  SOSYAL MEDYA
 
 

 


  

 
 
ANASAYFA BİK İLANLAR İLETİŞİM KÜNYE GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
akdenizgazetesi.net © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA