Öğrencilerin yaşadığı servis sorunu çağ dışıdır!


Mersin’in Mezitli İlçesine bağlı Seymenli Mahallesi’nde gerçekleştirdikleri halk buluşmasında vatandaşların ilettiği sorunlarla ilgili konuşan Yeşil Sol Parti Mersin Milletvekili Av. Ali Bozan, “Seymenli’de öğrencilerin yaşadığı servis sorunu çağ dışıdır. Öğrenciler için gerekli olan servis talebi için de ilgili kurumlarla gerekli girişimlerde bulunacağız. Sorunlarımızı birlikte çözeceğiz” dedi.

 

Tarih : 6 Eylül 2023 Çarşamba 15:12

Haber Merkezi

HDP Mersin İl Örgütü Mezitli ilçesi Seymenli Mahallesi’nde Vanlıların yoğunlukta yaşadığı bölgede halk toplantısı gerçekleştirdi. Programda; Yeşil Sol Parti Mersin Milletvekilleri Av. Ali Bozan ve Perihan Koca, HDP Mersin İl Eşbaşkanı Hoşyar Sarıyıldız ve HDP Mezitli ilçe yöneticileri yer aldı. Toplantıya katılan mahalle sakinleri tüm ülkede yaygınlaşan ve gençleri karanlığa sürükleyen uyuşturucu kullanımına dikkat çekti. Mahallede kanalizasyon ve yol gibi sorunlarının da olduğunu belirten sakinler, öğrencilerin servis sorunu için çözüm aradıklarını ifade etti. Çok sayıda öğrencinin bulunduğu mahalleye tüm girişimlerine rağmen mahallelinin karşılayabileceği ücretlerde servis getiremediklerini söyleyen sakinler, öğrencilerin eğitim için büyük çile çektiklerini dile getirdi.

BOZAN: “ÖĞRENCİLERİN SERVİS İHTİYACI İÇİN GEREKLİ GİRİŞİMLERDE BULUNACAĞIZ”

Yeşil Sol Parti Mersin Milletvekili Av. Ali Bozan, uyuşturucunun ülke genelinde büyük bir toplumsal çöküşe neden olduğunu ve uyuşturucu kullanımı, bireysel silahlanma ve çeteleşmeye karşı yürüttükleri çalışmayı anlattı. Gençlik Meclislerinin de ülke genelinde uyuşturucuya karşı başlattığı kampanyaya değinen Bozan, öğrencilerin servis sorunu için de “çağ dışı” yorumunda bulundu. Milletvekili Bozan, “Sorunlarınızı bugün tek tek not aldık. Öğrenciler için gerekli olan servis talebi için de gerekli girişimlerde bulunacağız. Sorunlarımızı birlikte çözeceğiz” dedi. Yeşil Sol Parti Mersin Milletvekili Perihan Koca ise, mahalle sakinlerinin yaşadığı sorunların çözümü için hep birlikte hareket edeceklerini aktardı. HDP Mersin İl Eşbaşkanı Hoşyar Sarıyıldız da “Önümüzdeki süreçte tekrar bir araya geleceğiz. Dileriz bir sonraki bir araya gelişimizde bu sorunlar çözülmüş olsun. Sorunlarımızı not aldık. Bu sorunları hep birlikte çözebileceğimize inanıyoruz” diye konuştu.

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





 
  Akdeniz Gazetesi


 
  FLAŞ HABER
 

  BASIN İLAN KURUMU İLANLAR

 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün


  SOSYAL MEDYA
 
 

 


  

 
 
ANASAYFA BİK İLANLAR İLETİŞİM KÜNYE GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
akdenizgazetesi.net © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA