Silifke’den altın vuruş: 0-1


TFF 3. Lig 2. Grupta ligin ilk maçında Rize deplasmanında Pazarspor’a konuk olan temsilcimiz Silifke Belediyespor rakibin 90. Dakikada oyuna sonradan giren Ali Deniz Kurt’un golüyle 1-0 mağlup ederek lige 3 puanla başladı.

 

Tarih : 10 Eylül 2023 Pazar 12:14

Necdet TAŞ

TFF 3. Lig 2. Grup’ta mücadele eden Silifke Belediyespor, 2023-2024 Futbol sezonunun ilk maçında deplasman da karşılaştığı Pazarspor’u 90+2’de bulduğu gol ile 1-0 yendi. Pazar İlçe Stadında oynanan karşılaşmaya Silifke Belediyespor, Rasim, Suat, Cenk, Dede, İbrahim, Aygün, Erhan, Ahmet, Anıl, Şamil, Halil 11’i çıkarken, Silifke Belediyespor’un golünü Ali Deniz Kurt attı.

BAŞKAN DÖLEK: “TAKIMIMIZI KUTLUYORUM”

Ligin ilk maçında deplasmanda galip gelen teknik heyet ve futbolcuları tebrik eden Silifke Belediyespor Kulüp Başkanı Gürhan Dölek, “Yeni sezona takımımız iyi hazırlandı. Ligin ilk maçında deplasmanda Pazarspor karşısında alınan galibiyet çok değerli ve güzel. İnşallah zaman ilerledikçe takımımız daha da iyi olacak. Silifke Belediyespor olarak bu lige renk katacağız. Takımımıza maddi manevi destek veren herkese teşekkür ediyorum.” dedi.

TOZLU: “LİGE 3 PUANLA BAŞLAMAK DEĞERLİ”

Ligin ilk maçında deplasmanda 3 puan aldıkları için mutlu olduğunu belirten Silifke Belediyespor Teknik Direktörü Muzaffer Tozlu, “Hazırlık dönemimizi çok iyi geçirdik. Ligin ilk maçında 2. Ligden yeni düşmüş Pazarspor ile oynamak ve kendi sahalarında onları yenmek takımımız adına umut verici. Bu galibiyet moral motivasyon anlamında da takımımıza güç verdi. Futbolcularımın hepsine güveniyorum. İnşallah futbolcularımız ile birlikte daha iyi çalışmalarla istediğimiz yerde olacağız. Bizlere her zaman destek veren herkese çok teşekkür ediyorum.” dedi. Pazar deplasmanında Silifke Belediyespor’u Kulüp Başkanı Gürhan Dölek, Futbol Şube Sorumlusu Alp Kadıoğlu, Yönetim Kurulu Üyeleri Mehmet Özel, Halil Sarı, Mustafa Çevik, Mehmet Ertaş’ta yalnız bırakmadı.

SİLİFKE EVİNDE TURGUTLUYU AĞIRLAYACAK

Silifke Belediyespor ligin 2. maçında Pazar günü saat 19:00’da Turgutluspor’u ağırlayacak. Silifke Şehir Stadında oynanacak karşılaşma geçen sezon oynanan Anamur Belediyespor maçında yaşanan olaylardan dolayı karşılaşma seyircisiz oynanacak.

STAT: Pazar İlçe Stadyumu

HAKEMLER: Ahmet Turan Timuroğlu, Ünal Doğru, Ahmet Tolga Tomar

PAZARSPOR: Mehmet Akif Önal, Fatih Cin, Şeyhmus Aksu, Muhammet Çavuşoğlu, Aykut Civelek, Emre Turan, Yavuz Alemdar, Ahmet Arık, Mehmet Can Güngör, Göktuğ Yılmaz, E. Ayarcı

TEKNİK DİREKTÖR: Nazım Gülay

SİLİFKE BELEDİYESPOR: Rasim Mutlu, Cenk Özbey, Aygün Duman, Erhan Şengül, Anıl Kara, Ahmet Karaman, Furkan Şamil Çetin, Suat Beliktaş, Dede Çelik, Halil Akhan, İbrahim Halil Şimşek

TEKNİK DİREKTÖR: Muzaffer Tozlu

GOLLER: Ali Deniz Kurt,

SARI KARTLAR: Şeyhmus Aksu, Göktuğ Yılmaz, Fatih Cin, Yavuz Alemdar (Pazar), İbrahim Halil Şimşek, Rasim Mutlu (Silifke)

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





 
  Akdeniz Gazetesi




 
  FLAŞ HABER
 

  BASIN İLAN KURUMU İLANLAR

 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün


  SOSYAL MEDYA
 
 

 


  

 
 
ANASAYFA BİK İLANLAR İLETİŞİM KÜNYE GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
akdenizgazetesi.net © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA