MİY’de gözler forvet transferinde


TFF 2.Lig Beyaz Grupta mücadele eden temsilcimiz Yeni Mersin İdman Yurdu ligde oynadığı 3 maçtan da beraberlikle ayrılıp sadece 3 puan toplayabildi. Özellikle gol yollarında büyük sorun yaşayan Yeni Mersin İdman Yurdu’nda gözler forvet transferinde. 15 Eylül’e kadar bir forvet transferi beklediğinin altını çizen Yeni Mersin İdman Yurdu Teknik Direktörü Özcan Kızıltan, “Transfer ettiğimiz fakat henüz hazır olmayan oyuncularımız var. Bu oyuncularımız da henüz tam anlamıyla forma şansı bulamadılar. Onların da katılımıyla ve 15 Eylül’e kadar ön bölgeye yapacağımız transferle de çok iyi bir takım olacağımıza inanıyorum” dedi.

 

Tarih : 12 Eylül 2023 Salı 14:50

Necdet TAŞ

TFF 2.Lig Beyaz Grupta mücadele eden temsilcimiz Yeni Mersin İdman Yurdu ligde oynadığı 3 maçtan da beraberlikle ayrılıp sadece 3 puan toplayabildi. Ligin ilk haftasında Bursaspor deplasmanında 1-1 beraberlikle dönen kırmızı lacivertliler evinde oynadığı maçta ise İzmir temsilcisi Bucaspor ile 1-1 berabere kaldı. Hafta sonu deplasmanda Adıyamanspor ile 0-0 berabere kalan Kırmızı Şeytanlar 1 puanı yine Kaleci Sertaç’ın müthiş performansıyla kurtardı. Özellikle gol yollarında büyük sorun yaşayan Yeni Mersin İdman Yurdu’nda gözler forvet transferinde.

KIZILTAN: “GOL ATAMIYORUZ”

Adıyamanspor maçını değerlendiren Yeni Mersin İdman Yurdu Teknik Direktörü Özcan Kızıltan, “3 puan için gittiğimiz Adıyamanspor deplasmanından 1 puanla döndük. Çok gol pozisyonuna girdik. Ne yazık ki gole çeviremedik. Maçın 16.00’da oynanması, zeminin suni çim olması her iki takımı da olumsuz etkileyen faktörlerdi. Ancak her şeye rağmen maçın tamamında kazanmak isteyen mücadele eden oyunu bırakmayan bir Mersin İdman Yurdu vardı sahada. Bunun için oyuncularıma çok teşekkür ediyorum. Ancak şu gerçeği de göz ardı etmemek lazım. Hala ön bölgedeki santrafor eksikliğimiz bu maçta da kendini gösterdi” dedi.

KIZILTAN FORVET TRANSFERİ İSTİYOR

Ligde çıktıkları 3 maçta da pozisyonlara girmelerine rağmen bunları gole çevirememelerinin bunun en büyük göstergesi olduğuna dikkat çeken Kızıltan, “Ayrıca yeni kurulan bir takımız. Transfer ettiğimiz fakat henüz hazır olmayan oyuncularımız var. Bu oyuncularımız da henüz tam anlamıyla forma şansı bulamadılar. Onların da katılımıyla ve 15 Eylül’e kadar ön bölgeye yapacağımız transferle de çok iyi bir takım olacağımıza inanıyorum. Adıyaman’a gelerek ve orada olamayıp bize dualarıyla destek veren taraftarlarımıza da teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.  

 

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





 
  Akdeniz Gazetesi




 
  FLAŞ HABER
 

  BASIN İLAN KURUMU İLANLAR

 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün


  SOSYAL MEDYA
 
 

 


  

 
 
ANASAYFA BİK İLANLAR İLETİŞİM KÜNYE GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
akdenizgazetesi.net © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA