Akdeniz’de ibadethanelere kesintisiz hizmet


Akdeniz Belediyesi, vatandaşların daha temiz ve sağlıklı ortamda ibadetlerini ifa edebilmeleri amacıyla ilçe genelindeki cami, mescit, Kur’an kursları ve 2 kilisede halı yıkama, temizlik ve dezenfekte çalışmalarına ara vermeden sürdürüyor.

 

Tarih : 14 Eylül 2023 Perşembe 11:20

Park ve Bahçeler Müdürlüğü’ne bağlı kurulan ‘Mobil İbadethane Temizlik Ekibi’, hazırladığı plan ve program kapsamında hizmet veriyor, ilçe genelinde bulunan 114 cami, 2 kilise, mescitler ve Kur’an kurslarında temizlik ve hijyen hizmeti gerçekleştiriyor.  Özel olarak hazırlanmış araç ve gereçler yardımıyla, uzak yakın demeden tüm Akdeniz’e hizmet veren mobil ekip, ibadethanelerin halılarını ilaçlı su ile yıkayıp dezenfekte ediyor, ardından da kurutuyor. Mobil dezenfekte ekibi, cami, kilise, mescit, türbe ve ziyaret gibi ibadethanelerin yani sıra, talep gelmesi halinde okullarında da dezenfekte ve temizlik çalışmasını gerçekleştiriyor.

İBADETHANELERİN BAHÇE VE AVLULARI DA TEMİZLENİP İLAÇLANIYOR

Park Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, vatandaşların dinlenip soluklanmak için ziyaret ettiği ibadethanelerin bahçe ve avlularına da gerekli bakımı yapıyor, camilerin avlularını ilaçlı, tazyikli su ile yıkıyor; ayrıca buralarda ağaç budama ve ot biçme hizmeti veriyor. Özellikle koronavirüs salgını döneminde halk sağlığının korunması ve sürdürülmesini sağlamak amacıyla ibadethanelere yoğun ve aralıksız şekilde hizmet veren mobil cami temizliği ekibi, Akdeniz ilçe sınırları içinde yer alan 114 cami, 2 kilise, ayrıca mescitler ve Kur’an kurslarında, halı yıkama ve temizlik ile birlikte olası risklere karşı dezenfekte çalışmalarına kesintisiz devam edecek.

 

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





 
  Akdeniz Gazetesi


 
  FLAŞ HABER
 

  BASIN İLAN KURUMU İLANLAR

 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün


  SOSYAL MEDYA
 
 

 


  

 
 
ANASAYFA BİK İLANLAR İLETİŞİM KÜNYE GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
akdenizgazetesi.net © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA