Mersinli sporcu çifte kupayla döndü


Türkiye Motosiklet Federasyonu tarafından düzenlenen Drag Şampiyonasının 2. Ayak yarışında Mersinli sporcu Tuncer Yeşil çifte kupayla döndü.

 

Tarih : 19 Eylül 2023 Salı 11:28

Son 2 yıldır en iyi pist saniyesini elde eden Yeşil, bu yıl da Süper Street kategorisinde en iyi saniyeyi elde ederek birinci oldu. Akdeniz Belediyesinin destekleriyle yarışlara katıldığını belirten Yeşil, “Her zaman sporun ve sporcunun yanında olan Akdeniz Belediye Başkanı Sayın Mustafa Gültak’a teşekkür ediyorum” dedi.  Antalya’da Kepez Belediyesi ev sahipliğinde düzenlenen 2. Ayak yarışlarına birçok şehirden onlarca sporcu katıldı. Motosiklet tutkunlarının büyük ilgi gösterdiği şampiyona renkli görüntülere sahne oldu.  Mersinli sporcu Tuncer Yeşil, şampiyonada iki farklı kategoride yarıştı. Süper Street kategorisinde 8.314 ile en iyi saniyeyi elde eden Yeşil birinci olurken, Pro Street kategorisinde ise ikinci oldu.  Yarışların tamamlanmasının ardından kupasını almak için kürsüye çıkan Mersinli sporcu Tuncer Yeşil, “Çok şükür kazasız belasız bir yarışı daha tamamladık. İnşallah önümüzdeki yarışları da kazasız bir şekilde tamamlayarak Mersin’e Türkiye Şampiyonası kupasını getirmeyi hedefliyoruz. Bu süreçte yanımızda olan, spora ve sporcuya her zaman destek veren Akdeniz Belediye Başkanımız Sayın Mustafa Gültak’a teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





 
  Akdeniz Gazetesi




 
  FLAŞ HABER
 

  BASIN İLAN KURUMU İLANLAR

 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün


  SOSYAL MEDYA
 
 

 


  

 
 
ANASAYFA BİK İLANLAR İLETİŞİM KÜNYE GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
akdenizgazetesi.net © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA