İlçe başkanlarından Koral Ömür’e tam destek!


CHP Mersin İl Örgütü, 23 Eylül Cumartesi günü yapılacak olan il kongresine hazırlanıyor. İl Başkan adaylığı için adaylığını açıklayan ilk isim mevcut İl Başkanı Koral Ömür oldu. CHP’nin 13 İlçe başkanı da Koral Ömür’e tam destek verdi. İlçe başkanları kongrede Koral Ömür’ü destekleyeceklerini kamuoyuna duyururken, kararlarını da imza altına aldı. İlçe başkanlarına teşekkür eden Ömür, “Önümüzdeki yıl yapılacak yerel seçimlerde CHP’nin başarısı İçin var gücümüzle çalışacağız. Büyükşehir dahil İlçe belediye başkanlıklarını kazanıp CHP’yi yerelde iktidara taşıyacağız” dedi.

 

Tarih : 20 Eylül 2023 Çarşamba 12:22

Necdet TAŞ

CHP Mersin İl Örgütü, 23 Eylül Cumartesi günü yapılacak olan il kongresine hazırlanıyor. İl Başkan adaylığı için adaylığını açıklayan ilk isim mevcut İl Başkanı Koral Ömür oldu. CHP Mersin İl Başkanı Av. Koral Ömür, İl binasında düzenlediği basın toplantısında İl başkanlığı adaylığını açıkladı. Basın açıklamasına katılan 13 İlçe başkanından da Koral Ömür’e tam destek geldi. İlçe başkanları kongrede Koral Ömür’ü destekleyeceklerini kamuoyuna duyururken, kararlarını da imza altına aldı. CHP’li 13 İlçe başkanı adına açıklama yapan CHP Silifke İlçe Başkanı Zarif Korkmaz, 2024 yılında yapılacak olan yerel seçimlerde CHP’nin başarısı İçin çalışacaklarını, başta Büyükşehir olmak üzere birçok İlçe belediyelerini de kazanacaklarını ifade ederek, “Bizler ilçe başkanları olarak Mayıs seçimlerinde olduğu gibi yerel seçimlerde de daha iyi koordine edip, zafere hazırlayacağından emin olduğumuz Koral Ömür’ü bu hafta sonu gerçekleştirilecek olan il kongresinde destekleyeceğimizi tüm kamuoyuna duyuruyoruz” dedi.  

“MERSİN’DE OYUMUZU ARTTIRDIK, VEKİL SAYIMIZI 3’DEN 5’E ÇIKARDIK”

Yeniden il başkanlığına adaylığını açıklayan mevcut İl Başkanı Koral Ömür, kendisine desteklerini açıklayan 13 İlçe başkanlarına tek tek teşekkür ederek, “Değerli İlçe Başkanlarıma, yaptıkları açıklamadan ve beni Mersin İl Başkanlığı görevine layık gördüklerinden dolayı teşekkür ediyorum. İlçe başkanlarım, İlçe örgütlerim hepiniz sağ olun var olun. Sevgili Cumhuriyet Halk Partililer, Kuvayi Milliye hareketinden doğan, halkımızın emperyalizme karşı, Büyük Önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün liderliğinde verdiği Kurtuluş Savaşı Meydanlarında temelleri atılan, Cumhuriyet Halk Partisi’nin Mersin İl Başkanlığını görevini onurla gururla 9 ay sürdürdüm. Bu süreçte bir genel seçim geçirdik. Mersin İl Örgütü olarak, belediye başkanlarımızla, vekil adaylarımızla birlikte çok çalıştık, başarılı bir seçim sonucu elde ettik. Mersin’de oyumuzu arttırdık, vekil sayımızı 3’den 5’e çıkardık. Ben emeği geçen tüm partililerimize, çalışmalarından dolayı bir kez daha teşekkür ediyorum. Bu çalışmalarımızın sonucu olarak CHP bu gün Mersin’de birinci partidir. Değerli Partililerim, bu başarıyı hep birlikte kazandık. Bu gurur hepimizindir.  Bir kongre sürecini geride bırakıyoruz. Bu süreçte bazı ilçelerimizde birden çok adaylı seçimler oldu, tartışmalar yaşandı. Ancak biz birbirine sıkı sıkıya bağlı kocaman bir aileyiz. Ülkemizin içinden geçtiği bu zor dönemde, hakkın, hukukun ve toplumsal adaletin yok edildiği bu günlerde, Türkiye’nin güçlü ve kenetlenmiş bir CHP’ye ihtiyacı var.  Bizim gençlere, kadınlara ve tüm halkımıza karşı bir sorumluluğumuz var. Bu nedenle, aile içerisindeki tartışmaları artık bir kenara bırakmalıyız ve birlik beraberlik içerisinde yolumuza devam etmeliyiz. Değerli arkadaşlar, bu sorumluluk öncelikle bizlere, örgüt başkanlarına düşmektedir. Bundan sonraki süreçte, önümüzdeki dönemde, partimizi, iletişim ve diyalogla, barış ve huzur içinde için de, ötekileştirmeden, uzaklaştırmadan, kapsayarak ve kucaklayarak yöneteceğiz ve partimizi daha ileriye, daha yukarıya hep birlikte taşıyacağız” ifadelerini kullandı.

“BELEDİYE SAYIMIZI ARTIRACAĞIZ”

Yerel seçimlerde CHP olarak belediye sayılarını artıracaklarının altını çizen Ömür, “Önümüzde bir yerel seçim var. Mersin’de yerel iktidarız. Başarılarından gurur duyduğumuz ve güç aldığımız, başta Büyükşehir Belediyemiz olmak üzere Cumhuriyet Halk Partili Belediyelerimiz var. Şu anda Büyükşehirle birlikte, Mersin’in tüm ilçelerinde belediyeleri kazanacak güçteyiz. İl Kongremizi gerçekleştirdikten sonra hızla yerel seçim çalışmalarına başlayacağız. Örgüt olarak yerel seçimlerde, enerjimizle, motivasyonumuzla, kararlılığımızla sahada olacağız, her yerde olacağız, herkese dokunacağız. Tüm ilçelerimizde belediyeleri kazanmak için var gücümüzle çalışacağız. Tarsus, Yenişehir Ve Mezitli Belediyelerimizi, Büyükşehir Belediyemizi, oyumuzu daha da arttırarak yeniden kazanacağız. Ve diğer ilçelerimizde de belediyeleri alarak CHP’nin 6 oklu bayrağını Mersin’in her yerine dikeceğiz. Sevgili Partililerim; 23 Eylül Cumartesi günü yapılacak olan İl Kongremizde, İlçe Başkanlarımızın, İlçe Örgütlerimizin ve sizlerin desteğiyle, Mersin İl Başkanlığı görevine devam etmek için adayım. Dinamik ve güçlü bir örgüt için, iletişim ve diyalogla, birlik beraberlik içerisinde, ötekileştirmeden, kapsayarak ve kucaklayarak yönetmek için adayım. Gelin hep birlikte, desteğinizle 23 Eylülde yapılacak olan İl Kongremizden güçlü ve kenetlenmiş bir biçimde çıkalım ve  Cumhuriyet Halk Partisi’ni Mersin’de daha ileriye, daha başarılı günlere taşıyalım. Bu kez daha güçlü bir şekilde yerel iktidar zaferi yaşayalım. Sonrasında CHP’yi genel iktidar yapalım. Yaşasın CHP” şeklinde konuştu.

 

 

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





 
  Akdeniz Gazetesi


 
  FLAŞ HABER
 

  BASIN İLAN KURUMU İLANLAR

 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün


  SOSYAL MEDYA
 
 

 


  

 
 
ANASAYFA BİK İLANLAR İLETİŞİM KÜNYE GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
akdenizgazetesi.net © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA