MİY, Kırşehir deplasmanında!


TFF 2. Lig Beyaz Grupta 5. Hafta maçında deplasmanda Kırşehir Futbol Kulübü ile karşılaşacak Yeni Mersin İdman Yurdu’nda hedef puan ya da puanlarla dönmek. Zorlu maç öncesi değerlendirmelerde bulunan Yeni Mersin İdman Yurdu Teknik Direktör Özcan Kızıltan, “Futbolda kolay rakip yok. Nazilli son hafta takım kurdu 4’te 4 gidiyor. Bunun gibi sürprizler olabilir. Adıyaman’ı nasıl yenemezsiniz diye bize eleştiri geliyordu. Adıyaman gitti Karacabey’i yendi. Futbolda dün yoktur. Kırşehir’den 3 puanla dönersek moral ve motivasyonumuz ve umutlarımız çok daha artabilir” dedi.

 

Tarih : 22 Eylül 2023 Cuma 16:06

Necdet TAŞ

TFF 2. Lig Beyaz Grup geçen hafta evinde Serik Belediyespor’u 1-0 mağlup ederek 3 haftalık galibiyet hasretine son veren Yeni Mersin İdman Yurdu, yarın deplasmanda karşılaşacağı Kırşehir Belediyespor maçı hazırlıklarını tamamladı. Karayoluyla Kırşehir’e geçen kırmızı lacivertlilerde hedef puan ya da puanlarla dönmek. Zorlu maç öncesi değerlendirmelerde bulunan Yeni Mersin İdman Yurdu Teknik Direktör Özcan Kızıltan, geçen hafta Serik Belediyespor maçında alınan 3 puanın takımın moral ve motivasyon açısından önemli olduğunu ancak bunun değerli olabilmesi için devamının gelmesi gerektiğinin altını çizdi. Kırşehir maçının bu yüzden çok önemli olduğuna dikkat çeken tecrübeli Teknik Direktör, Kırşehir’den 3 puanla dönmeleri halinde moral, motivasyon ve umutlarının çok daha artacağını söyledi.

“FUTBOLDA KOLAY RAKİP YOK”

Ligin ilk dört haftasında oynadıkları oyunun keyif verdiğini ifade eden Kızıltan, “Çok pozisyona giren hızlı hücuma çıkan oyun yapımız var. Elimizdeki oyuncu özellikleri de buna göre. Yeni katılan oyuncularımızın özelliklerini de işin içine kattığımızda ve uyum yakalandığında 3-4 hafta sonra çok daha etkili çok daha kolay sonuç alan bir Yeni Mersin İdman Yurdu ortaya çıkacaktır. Bunu görüyoruz. Bunun heyecanı içindeyiz. Buda bizi hem umutlandırıyor hem heyecanlandırıyor. Teknik direktör olarak ben çok heyecanlıyım. Çünkü heyecanlandıran bir takımımız var. Kırşehir-Van maçını izleyerek gerekli analizleri yaptık. Futbolda kolay rakip yok. Nazilli son hafta takım kurdu 4’te 4 gidiyor. Bunun gibi sürprizler olabilir. Adıyaman’ı nasıl yenemezsiniz diye bize eleştiri geliyordu. Adıyaman gitti Karacabey’i yendi. Futbolda dün yoktur. Bugün doğru şekilde birlikte hareket eden daha çok isteyen takımlar istediği sonucu alabilirler. Çıkacağımız maça göre çalışma yapıyoruz. Takımımız her geçen gün daha iyi oluyor. Yeni gelen oyuncularla birlikte her bölgede forma rekabeti arttı. Buda takımın performansını olumlu etkileyen önemli etkenlerden biridir. Umut veren bir görüntümüz var. Ben bu açıdan heyecanlıyım.”

MAÇ GÜNÜ VE SAATİ DEĞİŞTİ

Öte yandan TFF 2'inci lig Beyaz Grupta mücadele eden Yeni Mersin İdman Yurdu’nun 5’inci haftada karşılaşılacağı Kırşehir Futbol Kulübü maçında tarih değişikliğine gidildi. Kırmızı Lacivertli ekibin deplasmanda Cumartesi günü oynayacağı Kırşehir Futbol Kulübü maçı, Pazar günü saat 15.30’a alındı. Ligin ilk 4 haftasın da 3 beraberlik ve 1 galibiyet ile 6 puana ulaşan Mersin ekibi haftaya 6 puan ile 6'ıncı sırada girdi. Yeni Mersin İdman Yurdu’nun hafta sonu Kırşehir Futbol Spor Kulübüne konuk olacak. Ev sahibi ekibin ligde henüz galibiyeti bulunmuyor. Kırşehir Ahi Stadında oynanacak karşılaşma 15. 30’da başlayacak. Karşılaşmayı hakem Ferhan Kestanlıoğlu yönetecek. Yardımcılıklarını ise Uğur Başdaş ve Denizcan Şahin yapacak. Temsilcimiz Mersin İdman Yurdu oynadığı 4 maçta 3 beraberlik ve 1 galibiyet sonunda topladığı 6 puan ile 6. sırada yer alırken, Kırşehir ise 2 beraberlik 2 mağlubiyet ve 2 puan ile 16. sırada bulunuyor. Ekibimiz bu maçta galip gelerek tırmanışını sürdürmek istiyor.

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





 
  Akdeniz Gazetesi




 
  FLAŞ HABER
 

  BASIN İLAN KURUMU İLANLAR

 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün


  SOSYAL MEDYA
 
 

 


  

 
 
ANASAYFA BİK İLANLAR İLETİŞİM KÜNYE GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
akdenizgazetesi.net © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA