Tarsus İdman Yurdu dağıldı


TFF 3. Lig 1. Grup 3. Haftasında Küçükçekmece Sinopspor’a evinde 1-4 mağlup olan Tarsus İdman Yurdu’nda Teknik Direktör İbrahim İnan ile yollar ayrıldı. TİY yönetimi mağlubiyet sonrası Teknik Direktör İbrahim İnan ile toplantı gerçekleştirdi. Toplantı sonunda İnan ile karşılıklı anlaşılarak yolların ayrılmasına karar verildi. İnan’a takıma gösterdiği aidiyet duygusundan ve desteklerinden dolayı teşekkür edildi. İbrahim İnan’ın yerine takımın başına Mahmut Metin getirildi.

 

Tarih : 25 Eylül 2023 Pazartesi 16:37

Necdet TAŞ

Tarsus İdman Yurdu, Türkiye Futbol Federasyonu 3. Lig A Grubu’nda mücadele eden bir ekip olarak, son maçlarında Küçükçekmece Sinopspor’u ağırladı. Bu önemli karşılaşma, ev sahibi Tarsus İdman Yurdu için beklenmedik bir sonuçla sonuçlandı ve takım, rakibi karşısında 4-1’lik bir mağlubiyet yaşadı. Maç sonunda Tarsus İdman Yurdu yönetim kurulu olağanüstü bir toplantı düzenleyerek hızlı bir karar aldı. Aldıkları ağır mağlubiyet sonrasında teknik direktör İbrahim İnan ve takımın kalecisi İlksen Kuttekin ile karşılıklı yollarını ayırdıklarını duyurdu.

TAKIMIN BAŞINA GEÇİCİ OLARAK MAHMUT METİN GETİRİLDİ

TİY’in başına geçici olarak yardımcı hocalık görevi yapan Mahmut Metin getirildi. TİY’den yapılan açıklamada; “Takımın çarşamba günü Ziraat Türkiye Kupası kapsamında mücadele edeceği Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi Spor maçı hazırlıklarına başlayacağı belirtilerek “Takımımızın başına yardımcı hocalık görevi yapan Mahmut Metin getirilmiştir. 5. hafta Malatya Arguvan Spor Kulübü maçımız dahil olmak üzere o zamana kadar takımın başında Mahmut Metin görev yapacaktır. Teknik direktör arayışımız başlamıştır ve çalışmalarımız sürmektedir. En kısa zamanda kulübümüzün menfaatleri doğrultusunda bir karar verilecektir” ifadeleri kullanıldı.

 

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





 
  Akdeniz Gazetesi




 
  FLAŞ HABER
 

  BASIN İLAN KURUMU İLANLAR

 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün


  SOSYAL MEDYA
 
 

 


  

 
 
ANASAYFA BİK İLANLAR İLETİŞİM KÜNYE GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
akdenizgazetesi.net © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA