Silifke’de moraller bozuk!


TFF 3. Lig 2. Grup’ta Batman deplasmanında TPAO Batman Petrolspor’a 1-0 yenilen Silifke Belediyespor’da moraller bozuk. Batman deplasmanından mağlubiyet ile ayrıldıkları için üzgün olduğunu belirten Silifke Belediyespor Kulüp Başkanı Gürhan Dölek, “3. Lig maçlarına, atmosferine takım olarak tam alışamadık. Sahada mücadelemiz sürüyor. Bu lige daha çok adette olup seri galibiyetlere geçmemiz gerekiyor. İnşallah bunu başaracak da gücümüz var” dedi.

 

Tarih : 25 Eylül 2023 Pazartesi 16:38

Necdet TAŞ

TFF 3. Lig 2. Grup’ta mücadele eden Silifke Belediyespor, Batman deplasmanında TPAO Batman Petrolspor’a 1-0 yenilerek 3 maç sonunda 3 puanda kaldı. Batman deplasmanından mağlubiyet ile ayrıldıkları için üzgün olduğunu belirten Silifke Belediyespor Kulüp Başkanı Gürhan Dölek, “3. Lig maçlarına, atmosferine takım olarak tam alışamadık. Sahada mücadelemiz sürüyor. Bu lige daha çok adette olup seri galibiyetlere geçmemiz gerekiyor. İnşallah bunu başaracak da gücümüz var.” dedi.

TOPARLANMAMIZ GEREKİYOR

Zaman zaman oyunda kontrollerinin kendilerinde olduğunu belirten Silifke Belediyespor Teknik Direktörü Muzaffer Tozlu, “Batman maçına iyi hazırlanmıştık. Karşılaşmada pozisyonlarda bulduk ama faydalanamadık. 2. yarı bireysel bir hatadan dolayı kalemizde golü gördük. Takım olarak daha iyi olmamız gerekiyor. Bu maçtan puan puanlar almak istiyorduk ama olmadı. Çarşamba günü Ziraat Türkiye Kupası 1. Tur mücadelesinde Antalya’da Kumluca Belediyesispor ile oynayacağız. Pazar günü saat 19:00’da kendi saha ve seyircimiz önünde Ergene Velimeşespor ile oynayacağız. Bu iki karşılaşmaya en iyi şekilde hazırlanıp galip gelmek istiyoruz.” dedi.

SİLİFKE, ÇARŞAMBA GÜNÜ ANTALYA’DA

Silifke Belediyespor Ziraat Türkiye Kupası 1. Tur mücadelesinde Çarşamba günü saat 14:30’da Antalya’da Kumluca Belediyespor karşısında turu geçmek için mücadele edecek. Karşılaşma tek maç üzerinden oynanacak.

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





 
  Akdeniz Gazetesi




 
  FLAŞ HABER
 

  BASIN İLAN KURUMU İLANLAR

 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün


  SOSYAL MEDYA
 
 

 


  

 
 
ANASAYFA BİK İLANLAR İLETİŞİM KÜNYE GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
akdenizgazetesi.net © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA