MİY SERİ PERŞİNDE!


TFF 2. Lig Beyaz Grupta yarın evinde Kırklarelispor’u konuk edecek temsilcimiz Yeni Mersin İdman Yurdu taraftarının desteğiyle rakibini mağlup edip çıkışını sürdürmek istiyor. Zorlu maç öncesi takımın durumuyla ilgili bilgiler veren Yeni Mersin İdman Yurdu Teknik Direktörü Özcan Kızıltan, “Kırklareli maçı önümüzde pazar günü oynayacağız işte Kırklareli alırsak şöyle olur hocam işte oradan sonra Zonguldak’tan üç puan daha getirirsek daha işte üst sıralara çıkarabiliriz gibi beklentiler istekler oluşmaya başladı onun için biz de mutluyuz” dedi.

 

Tarih : 30 Eylül 2023 Cumartesi 11:44

Necdet TAŞ

TFF 2. Lig Beyaz Grupta yarın evinde Kırklarelispor’u konuk edecek temsilcimiz Yeni Mersin İdman Yurdu taraftarının desteğiyle rakibini mağlup edip çıkışını sürdürmek istiyor. Kırmızı lacivertliler Kırklareli maçı hazırlıklarını tesislerinde tamamladı. Isınma ve pas çalışmasının ardından futbolcular dar alanda çift kale maç yaptı. Taktik ve teknik çalışmaya ağırlık veren başarılı teknik adam Özcan Kızıltan oyuncuları ile tek tek ilgilenerek yönlendirmelerde bulundu.

“TARAFTARLAR BİZE İNANMAYA BAŞLADI”

Zorlu maç öncesi takımın durumuyla ilgili bilgiler veren Yeni Mersin İdman Yurdu Teknik Direktörü Özcan Kızıltan, “Serik maçından sonra Kırşehir’den üç puanla dönmek bize ligde üst sıralarda Play-off grubunun içine girmemizi sağladı tabi bundan sonrasında yerimizi koruyup orada daha sağlam daha iyi bir şekilde yolumuza devam etmek isteğimiz ve hedefimiz bunun için çok çalışıyoruz biz zaten oyuncularımızla birlikte her şeyin çok daha iyi olacağını iyi bir takım olduğumuza inanıyorduk tabi futbol sonucudur sonuçlar geldikçe yavaş yavaş Mersin’de bizi seven insanlar da bize inanmaya başladı ve beklentiler oluşuyor işte  Kırklareli maçı  önümüzde pazar günü oynayacağız işte Kırklareli alırsak şöyle olur hocam işte  oradan sonra Zonguldak’tan üç puan daha getirirsek  daha işte  üst sıralara  çıkarabiliriz gibi beklentiler istekler oluşmaya başladı onun için biz de mutluyuz” ifadelerini kullandı.

“RAKİBİMİZİ İY ANALİZ ETTİK”

Bu hafta evinde karşılaşacakları Kırklareli’yi çok iyi analiz ettiklerini kaydeden Kızıltan, “Tabi eğer şehri temsil ettiğimiz Mersin’i heyecanlandırabiliyorsak umut verebiliyorsak bizim için çok doğru yolda olduğumuzun net göstergesidir. Bu haftadaki Kırklareli hazırlıklarımız da devam ediyor oyuncularımızdan çok analizimizi de yaptık bugün kendi analizimizi de yaptık Kırşehir maçının orada yaptığımız çok iyi şeyleri yapmak isteyip te yapamadıklarımızı veya yapmamamız gereken şeyleri de birlikte izledik o da bizim için analizler çok önemli hem kendi analizlerimizi yapıyoruz hem rakip analizlerini yapıyor yarında rakibimizi analiz edeceğiz ona göre hazırlıklarımızı devam ettireceğiz şuan oyuncularımızın istekli arzulu bir şekilde Kırklareli maçına hazırlandık” şeklinde konuştu.

BİLETLET SATIŞTA

Temsilcimiz  Yeni Mersin İdman Yurdu’nun Pazar günü saat 19.00' da Kırklarelispor ile Mersin Stadyumu'nda oynayacağı karşılaşmanın biletleri “http://passo.com.tr” ve stad girişinin yanında bulunan “Passo Satış Noktasından” satışa sunuldu. Batı kapalı için 50 TL belirlenen bilet fiyatı Doğu Maraton için 25 TL, Misafir tribünü için 50 TL, Doğu Localar için ise 150 TL olarak açıklandı. Kadın ve çocuklardan ise ücret alınmayacak.

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





 
  Akdeniz Gazetesi


 
  FLAŞ HABER
 

  BASIN İLAN KURUMU İLANLAR

 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün


  SOSYAL MEDYA
 
 

 


  

 
 
ANASAYFA BİK İLANLAR İLETİŞİM KÜNYE GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
akdenizgazetesi.net © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA