“Milletin altılı beceriksizlere itimadı yok”


Partisinin Mersin İl Kongresinde konuşan MHP Genel Başkan Yardımcısı Yaşar Yıldırım, “Yerel seçimlerde il genel meclislerinden büyükşehir belediye başkanlıklarına, ilçelerden beldelere kadar her yerde Cumhur İttifakı en iddialı şekilde seçimlere hazırlanmaktadır. Ne kadar belediye varsa hepsine talibiz ki göreceksiniz başta zillet ittifakının aldığı belediyelerin hepsini kendilerine yakışır şekilde Cumhur İttifakı olarak kazanacağız. Altılı beceriksizlere bu milletin itimadı yoktur. Altılı kumar masasının müdavimlerine bu güzel memleket teslim edilmeyecektir

 

Tarih : 2 Ekim 2023 Pazartesi 10:25

Necdet TAŞ

MHP Mersin İl Kongresi gerçekleştirildi. Tek listeyle gidilen kongrede mevcut başkan Serdar Soydan güven tazeledi. Edip Boran Spor Salonu'nda gerçekleştirilen kongreye, MHP Genel Başkan Yardımcısı Ankara milletvekili Yaşar Yıldırım, MHP Mersin İl Başkanı Serdar Soydan, MHP Mersin milletvekili Levent Uysal, AK Parti Mersin milletvekilleri Ali Kıratlı Havva Sibel Söylemez, AK Parti Mersin İl Başkanı Adem Aldemir,Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşin Yılmaz, Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, Akdeniz Belediye Başkanı M.Mustafa Gültak,  Aydıncık Belediye Başkanı Ferat Aktan, Anamur Belediye Başkanı Hidayet Kılıç, Çamlıyayla Belediye Başkanı İsmail Tepebağlı, Silifke Belediye Başkanı Sadık Altunok, Mut Belediye Başkanı Volkan Şeker, Bozyazı Belediye Başkanı, Mustafa Çetinkaya, Gülnar Belediye Başkanı Alpaslan Ünüvar hazır bulunurken, önceki dönem Toroslar Belediye Başkanı Hamit Tuna, önceki dönem MHP Mersin milletvekili Dr. Ali Öz,,belediye meclis üyeleri,İlçe başkanları, parti temsilcileri ve partililer katıldı. Divan Başkanlığına  MHP Genel Başkan Yardımcısı Ankara milletvekili Yaşar Yıldırım oybirliğiyle seçildi. Divan Üyeleri NHP Mersin milletvekili Levent Uysal, MYK Üyesi Nevzat Ünlütürk, MYK Üyesi Şahin Gür, MYK Üyesi Kürşat Türker, Mersin Kamu Sen İl Başkanı Ahmet Karataş divan üyeliklerine seçildi.

YILDIRIM: “NEREDEN GELDİĞİMİZİ UNUTMAZSAK NEREYE GİDECEĞİMİZİ DE UNUTMAYIZ”

Kongrede konuşan MHP Genel Başkan Yardımcısı ve Ankara Milletvekili Yaşar Yıldırım, “Kıymetli Mersinli kardeşim,  Gölgesi altında toplandığımız şanlı Ayyıldız, çehresini çatmasın diye ne kadar ağır bedeller ödedik, hatırlıyorsunuz değil mi? Bugün heybetinde toy kurup cem olduğumuz hürriyetimizin timsali Üç Hilalimiz gönderden inmesin diye kaç kınalı kurban verdik, kaç anamızın bağrını yaktılar, kaç evladımızı yetim koydular unutmadınız değil mi? Kafasına sıkılan kahpe kurşunlarla şehadete yürüyen Halil Kuşkonmaz’ı, Muhittin Atlı’yı hatrınızdan hiç çıkartmıyorsunuz değil mi?  İşkencede katledilenleri, aklını oynatanları, namusuna el uzatılanları zihnimizden, kalbimizden silmemiz mümkün mü? Bunları neden anlatıyorum?  Bugün o acı ama bir o kadar da şerefli hatıraların himayesinde burada genel kurulumuzu gerçekleştiriyoruz. Allah’ın davasını yaşayarak, Türk milletinin haklarının savunulması uğrunda ölümü öldürerek imtihan olmuş ve bu çetin imtihanı Allah, tarih ve millet huzurunda layıkıyla vermiş bir hareketin çileli, onurlu ve yılmak bilmeyen mensupları olarak bugün buradayız. Nereden geldiğimizi unutmazsak nereye gideceğimizi de unutmayız, yalpalamayız, şaşırmayız, yoldan sapmayız.  Bizi biz kılan, kıymetli kılan, eşrefi mahlukat kılan, halifesi olarak gören Yüce Yaradan’a layık kılan bu halimizdir, bu duruşumuzdur. Dumanı hiç eksik olmayan Yörük çadırlarının diyarı Mersin’den bir kez daha hatırlatalım ki, Türk’ten ve Türkiye’den taraf olan,  Ayyıldız’a meftun olan her kardeşimin,  Türk Milleti’nin menfaatlerini her şeyin üstünde gören herkesin yeri, yuvası, ocağı Milliyetçi Hareket Partisi’dir. Ülkücülerin ebedi sığınağı, Türk Milliyetçilerinin sarsılmaz karargahı Milliyetçi Hareket Partisi’dir” dedi.

“MİLLİYETÇİ HAREKET’İN OLDUĞU YERDE ADALET VARDIR”

MHP ile aynı değerleri yaşayan, yaşatan herkese kapılarının sonuna kadar açık olduğunun altını çizen Yıldırım, “Hangi partiye gitmiş olursa olsun Türkiye’nin beka mücadelesinde her bacıma, her anama, her dedeme, her bibime, her emmime gel Üç Hilal’in altında buluşalım diyoruz.  Çünkü biliyoruz ki Milliyetçi Hareket’in olduğu yerde bereket vardır.  Çünkü biliyoruz ki Milliyetçi Hareket’in olduğu yerde şefkat vardır.  Çünkü biliyoruz ki Milliyetçi Hareket’in olduğu yerde adalet vardır.  Çünkü biliyoruz ki Milliyetçi Hareket’in olduğu yerde hürriyet vardır. Başı dumanlı Torosların kara yağız delikanlıları, Bakışı kartalca olan asalet abidesi hanımları Milliyetçi Hareket Partisi olarak AK Parti ile birlikte kurduğumuz Cumhur İttifakı da, adaletin, bereketin ve hürriyetin ittifakıdır. Başta başkentimiz ile büyükşehirlerimizde yaşayan herkesin malumudur ki zillet ittifakı belediyecilikte zelil olmuştur, rezil olmuştur. CHP’li belediyelerin gündemi halka hizmet etmek değil, hükümet ile kısır siyasi tartışmalara girmektir.  Daha birkaç ay önce bir cumhurbaşkanlığı seçimini geride bıraktık.  Ankara’yı İstanbul’u sel götürürken, İmamoğlu ve Yavaş seçim meydanlarında boy gösterip, sırıtarak elleriyle kalp işareti yapmakla meşguldüler. Yerel idare ile merkezi hükümetin tam uyumu belediyecilikte de tam ve kesintisiz hizmeti beraberinde getirecektir. Önümüzdeki bahar da Allah nasip ederse bir seçim daha yaşayacağız. Bu seçimlerde il genel meclislerinden büyükşehir belediye başkanlıklarına, ilçelerden beldelere kadar her yerde Cumhur İttifakı en iddialı şekilde seçimlere hazırlanmaktadır.  Ne kadar belediye varsa hepsine talibiz ki göreceksiniz başta zillet ittifakının aldığı belediyelerin hepsini kendilerine yakışır şekilde Cumhur İttifakı olarak kazanacağız. Altılı beceriksizlere bu milletin itimadı yoktur. Altılı kumar masasının müdavimlerine bu güzel memleket teslim edilmeyecektir” şeklinde konuştu.

İYİ PARTİ’YE SERT ELEŞTİRİLER

Cumhur İttifakı'nın herhangi bir sıkıntı olmadan yoluna devam ettiğini vurgulayan Yıldırım, “Yalnız karşımızdaki zillet ittifakının zaman zaman sıkıntıları olduğunu da hep beraber müşahede ediyoruz. Burada dikkat edeceğimiz bir şey var. Bir Arap valisi der ki 'Savaş başladığında Türk'ün gözü dört olur.' Şimdi bu da bir mücadeledir. Gözümüz dört olacak. Son zamanlarda İYİ Parti'nin Sayın Genel Başkanı'nın açıklamalarını hep beraber dinliyorsunuz. Diyor ki 'İttifak yok, yalnız gireceğiz, 81 ilde gireceğiz.' Parti Sözcüsü de diyor ki 'Üç beş ilde girebiliriz.' Birbirini tamamlamayan, birbirini yalanlayan birçok demeçlerle karşı karşıyayız. Şunu başta bilin, İYİ Parti, Cumhuriyet Halk Partisinin arka bahçesidir. Bunu hiçbir zaman için unutmayın. İYİ Parti, Cumhuriyet Halk Partisini Türkiye genelinde iktidar yapma ve Türkiye yerelinde iktidar yapmak için kurulmuş bir siyasi partidir. Başka bir hedefi, amacı yoktur. Şimdiye kadar üç seçime girmişlerdir. Bu üç seçimde, Cumhuriyet Halk Partisinin milletvekillerinin sayısını çoğalttılar. Cumhuriyet Halk Partisinin liderini cumhurbaşkanı yapmaya çalıştılar. Cumhuriyet Halk Partisinin belediyelerinin sayısını artırdılar. Projeyi yapanların asıl maksadı şu; diyorlar ki 'Cumhuriyet Halk Partisini iktidar yapalım.' Nasıl olacak bu, yüzde 25'i geçmiyor. O zaman biz sağdan, milliyetçi muhafazakar kesimlerden CHP'ye oy verecek partiler üretelim. Netice itibarıyla bunun koçbaşı İYİ Parti'dir. Üretilmiştir, projedir, görevini yapıyor. Yarın yine görevini yapacak. Bu ittifakları devam edecek, DEVA Partisi de Gelecek Partisi de bunun için kurulmuştur” dedi.

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





 
  Akdeniz Gazetesi


 
  FLAŞ HABER
 

  BASIN İLAN KURUMU İLANLAR

 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün


  SOSYAL MEDYA
 
 

 


  

 
 
ANASAYFA BİK İLANLAR İLETİŞİM KÜNYE GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
akdenizgazetesi.net © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA