Silifke hata yapmadı: 1-0


TFF 3. Lig 2. Grup’ta mücadele eden Silifke Belediyespor, Silifke Şehir Stadında konuk ettiği Ergene Velimeşespor’u 1-0 yenerek taraftarlarını sevindirdi. Silifke Belediyespor’un golünü 49. Dakikada Halil Akhan attı. Silifke Belediyespor bu galibiyetle 6 puanla 6. sırada yer aldı. Karşılaşma öncesi Silifke Belediyespor’a Bölgesel Amatör Lig Playoff şampiyonluk kupası verildi.

 

Tarih : 2 Ekim 2023 Pazartesi 10:39

KUPAMIZI ALMAK VE GALİP GELMEK GÜZEL

Taraftarları önünde geçen sezon kazandıkları şampiyonluk kupasını aldıkları ve karşılaşmadan da galip geldikleri için mutlu olduklarını belirten Silifke Belediyespor Kulüp Başkanı Gürhan Dölek, “Son 2 maçtır kötü sonuçlar alıyorduk. Takım olarak iyi yoldayız sahada iyi mücadele ediyoruz ama sonucu skora yansıtamıyorduk bu maçtan galip geldiğimiz için mutluyuz. Galibiyeti ve kupamızı tüm taraftarlarımıza armağan ediyoruz. Tribünlerden bizi destekleyen taraftarlarımıza ve sporseverlere teşekkür ediyorum.” dedi.

MÜCADELEMİZE DEVAM EDECEĞİZ

Oyun genelinde üstün olan taraf kendilerinin olduğunu belirten Silifke Belediyespor Teknik Direktörü Muzaffer Tozlu, “Ergene Velimeşespor’u iyi etüt ettik kazandığımız için sevinçliyiz. Ziraat Türkiye Kupası maçlarının da olması ile son 10 günde farklı şehirlerde, farklı takımlarla 3 maç oynadık. Futbolcularımız bu zorlu maratonda mücadelelerini sürdürdü. Kendi saha ve seyircimiz önünde de galibiyetle sahadan ayrılmak güzel. Bu haftayı  maç oynamadan geçeceğiz. Önümüzde Elazığspor, Karşıyaka ve Ziraat Türkiye Kupasında Pazarspor maçları var, bu maçlara en iyi hazırlanarak güzel, başarılı sonuçlar almak istiyoruz. Bizlere her türlü desteği sağlayan Başkanımıza, Yönetim Kurulu Üyelerimize ve her maç bizleri destekleyen taraftarlarımıza teşekkür ediyorum.” dedi.

SİLİFKE KUPASINI ALDI

Geçen hafta Turgutluspor ile seyircisiz maç oynadığı için Bölgesel Amatör Lig Playoff şampiyonluk kupasını alamayan Silifke Belediyespor, Ergene Velimeşespor maçı öncesi şampiyonluk kupasını taraftarları önünde aldı. Türkiye Futbol Federasyonunu temsilen Mersin Amatör Spor Kulüpleri Federasyon Başkanı Mithat Ertaş’ın verdiği kupayı Silifke Belediyespor Onursal Başkanı ve Silifke Belediye Başkanı Sadık Altunok, Silifke Belediyespor’lu yöneticiler, teknik heyet ve futbolcular hep birlikte kaldırdı.

SİLİFKE BAY

Bu haftayı 6 puanla 6. Sırada bitiren Silifke Belediyespor, 5. Haftayı maç yapmadan BAY olarak geçirecek. Silifke Belediyespor, 6. Hafta maçında Elazığ deplasmanında 3Gen Holding Elazığspor ile mücadele edecek.

ZİRAAT TÜRKİYE KUPASINDA RAKİP PAZARSPOR

Ziraat Türkiye Kupasında 1. Eleme tur maçında Kumluca Belediyespor’u 2-0 yenerek bir üst tura yükselen Silifke Belediyespor’un 2. Turdaki rakibi aynı grupta mücadele ettiği ve ilk maçta yendiği Pazarspor oldu. Müsabaka Rize’de oynanırken tek maç eleme usulüne göre 10-12 Ekim tarihlerinde yapılacak.

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





 
  Akdeniz Gazetesi


 
  FLAŞ HABER
 

  BASIN İLAN KURUMU İLANLAR

 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün


  SOSYAL MEDYA
 
 

 


  

 
 
ANASAYFA BİK İLANLAR İLETİŞİM KÜNYE GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
akdenizgazetesi.net © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA