Kavalcı: “Takımınıza sahip çıkın”


TFF 3. Lig 1. Grup 4. Hafta maçında deplasmanda Artvin Hopaspor’a 4-0 mağlup olan Tarsus İdman Yurdu’nda moraller bozuk. Taraftarlardan kendilerini bu zorlu süreçte yalnız bırakmamalarını isteyen Tarsus İdman Yurdu Yönetim Kurulu Başkanı Cem Kavalcı, “Taraftarlardan da beklediğim 100 yıllık camiamıza sahip çıkmalarıdır. Elbette eleştireceksiniz, eleştireceğiz fakat yapıcı olmak gerektiği yerde de yapıcı olmanızı bekliyorum. Önce takımımıza sahip çıkalım sonra eleştiri yapalım. Önümüzde kendi sahamızda oynayacağımız çok önemli bir maç var. Malatya Arguvan Spor Kulübü maçında herkes tribündeki yerini alsın ve takımımıza sahip çıksın” dedi.

 

Tarih : 2 Ekim 2023 Pazartesi 12:05

Necdet TAŞ

TFF 3. Lig 1. Grup 4. Hafta karşılaşmasında konuk olduğu Artvin Temsilcisi Hopaspor’a 4-0 mağlup olan Tarsus İdman Yurdu adeta dökülüyor. Kupa maçını ve Lig’de son 3 maçını kaybeden Tarsus İdman Yurdu kötü gidişe dur diyemedi. Geçtiğimiz hafta Teknik Direk İbrahim İnan ile yollarını ayırıp yerine geçici olarak Mahmut Metin’i getiren sarı lacivertliler yine farklı kaybetmeye devam ediyor. Takıma yönelik eleştirilere yanıt veren Kulüp Başkanı Cem Kavalcı, taraftarlardan kendilerini bu zorlu süreçte yalnız bırakmamalarını istedi.

KAVALCI: “BİZİ YALNIZ BIRAKMAYIN”

Tarsus İdman Yurdu Yönetim Kurulu Başkanı Cem Kavalcı, “Kıymetli Tarsus İdman Yurdu Taraftarları, Takımımız bugün konuk olduğu Artvin Hopaspor’a ne yazık ki mağlup olmuştur. Sizlerden daha çok üzüldüğümü bilmenizi isterim. Her zaman takımımızın her maçında yanında oluyorum ve onlarla üzülüyor onlarla gülüyorum. Bugün alınan mağlubiyetten sonra takımımızı yıpratacak çok fazla yorum gördüm ve açıklama yapma gereği hissettim.  Biz hiçbir zaman kurulan onurlu takımımızla şampiyonluk hedefi koymadık. Bu çocuklarla transfer tahtası kapalı olan camiamızı ligde tutmayı hedefledik. Ligin henüz başında yapılan bunca eleştiriye rağmen şunu içtenlikle söylüyorum, ben bu takıma güveniyorum. Taraftarlardan da beklediğim 100 yıllık camiamıza sahip çıkmalarıdır. Elbette eleştireceksiniz, eleştireceğiz fakat yapıcı olmak gerektiği yerde de yapıcı olmanızı bekliyorum. Önce takımımıza sahip çıkalım sonra eleştiri yapalım” ifadelerini kullandı.

“MALATYA MAÇINDA HERKES TRİBÜNDE OLSUN”

Tüm taraftarları önümüzdeki hafta evlerinde oynayacakları Malatya Arguvan maçına davet een Kavalcı, “Önümüzde kendi sahamızda oynayacağımız çok önemli bir maç var. Malatya Arguvan Spor Kulübü maçında herkes tribündeki yerini alsın ve takımımıza sahip çıksın. Yarın çok geç olmadan hep birlikte takımımıza sahip çıkalım. Teknik direktörlük görevi içinde hocalar ile görüşmeler gerçekleştiriyoruz ve takımımıza en fayda sağlayacak kişiyi takımımızın başına getirmeyi hedefliyoruz. Kıymetli Tarsus İdman Yurdu Taraftarları, takımına sahip çık ve Pazar günü kendi sahamızda oynayacağımız Malatya Arguvan Spor Kulübü maçında tribündeki yerini al…”

 

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





 
  Akdeniz Gazetesi


 
  FLAŞ HABER
 

  BASIN İLAN KURUMU İLANLAR

 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün


  SOSYAL MEDYA
 
 

 


  

 
 
ANASAYFA BİK İLANLAR İLETİŞİM KÜNYE GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
akdenizgazetesi.net © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA