Silifke, 135 ülke ile buluştu


TRT müzik ekranlarında her hafta Çarşamba günleri yayınlanan Alaturka Akşamlar programının sezon finali Silifke’de yapıldı. 135 ülkede canlı yayınlanan program Silifke Anıt Meydanında gerçekleştirildi.

 

Tarih : 6 Ekim 2023 Cuma 11:38

TRT müzik ekranlarında her hafta Çarşamba günleri yayınlanan Alaturka Akşamlar programının sezon finali Silifke’de yapıldı. 135 ülkede canlı yayınlanan program Silifke Anıt Meydanında gerçekleştirildi. TRT Müzik Kanalından canlı olarak yayınlanan ve 135 ülkede izlenen “Alaturka Akşamlar” programına Silifke Kaymakamı Abdullah Aslaner, TRT Bölge Müdürü Fatih Doğru,  Belediye Başkanı Sadık Altunok, MHP İlçe Başkanı Kıvanç Derya, Cumhuriyet Başsavcısı Selman Eskiler, Ülkü Ocakları Başkanı Mehmet Gürbüz, Taşucu Ülkü Ocakları Başkanı İsmail Küpük, Milli Eğitim Müdürü Mustafa Sezgin, Mersin eski Milletvekili Kadir Ural, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ve vatandaşlar katıldılar.

“HERKESİ SİLİFKE’YE BEKLİYORUZ”

TRT’nin ilgiyle izlenen “Alaturka Akşamlar” programına ev sahipliği yapmanın sevincini yaşadıklarını belirten Silifke Belediye Başkanı Sadık Altunok konuşmasında, “TRT televizyonumuz tarafından gerçekleştirilen “Alaturka Akşamları” programına katılan tüm Silifkeli hemşehrilerimizi ve ekranları başında bizi izleyen tüm seyircilerimizi ülkemizin en güzel köşesi Silifke’mizden selamlıyor, herkese hayırlı akşamlar diliyorum. Bu akşam Silifke’den dünyaya bir pencere açarak tarihimizi, doğamızı, denizimizi, tarım ürünlerimizi, dünyaca ünlü müziğimiz ve folklorumuzu uluslararası alanda tanıtmamıza imkan sağlayan TRT Genel Müdürlüğümüze ve tüm emeği geçenlere yürekten teşekkür ediyorum. Tarihi, doğası, denizi, kültürel zenginlikleri ve tarım ürünleri ile Mersin’imizin en güzel ilçelerinden biri olan Silifke’miz yılın her mevsiminde tatilinizi huzurlu ve güvenli bir şekilde ailenizle birlikte geçirebileceğiniz bir ilçedir. Her geçen gün gelişen ve büyüyen Silifke’mizin il olması da tüm hemşehrilerimiz ve bu ilçeyi yöneten biz idarecilerin isteğidir. Yurt içinden ve yurt dışından ilçemize gelecek tüm misafirlerimizi kucaklamaya ve onlara ev sahipliği yapmaya hazırız. Herkesi Silifke’mizi gezmeye ve görmeye davet ediyorum. Söyledikleri bir birinden güzel türkülerle hem bizleri hem de televizyonları başında bizleri izleyen tüm seyircilere keyifli anlar yaşatan TRT Sanatçılarımız İsmail Özkan ve Mine Geçili’ye teşekkür ediyorum.  Sezon finali çekimlerinin ilçemiz Silifke’de yapılması kararlılığını gösteren TRT Genel Müdürlüğümüze ve tüm emeği geçenlere şükranlarımı sunuyorum” diyerek Silifke’nin tarım ürünlerini, müziğini, folklorunu ve kültürünü TRT televizyonu aracılığıyla tüm dünyaya tanıtmanın heyecanını yaşadığını bildirdi.

 

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





 
  Akdeniz Gazetesi


 
  FLAŞ HABER
 

  BASIN İLAN KURUMU İLANLAR

 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün


  SOSYAL MEDYA
 
 

 


  

 
 
ANASAYFA BİK İLANLAR İLETİŞİM KÜNYE GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
akdenizgazetesi.net © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA