Vatandaş dertli ve perişan!


Türkiye Büyük Millet Meclisi’ndeki çalışmalarından arta kalan zamanında Mersin’de ilçe ilçe, esnaf ve pazaryeri gezen İYİ Parti Mersin Milletvekili Burhanettin Kocamaz, “Her yerde olduğu gibi gittiğimiz mahallelerde de maalesef vatandaş perişan. Vatandaş dertli. Vatandaşa bir dokunuyorsunuz, bin ah işitiyorsunuz. Ey iktidar mensupları, birazcık vatandaşın arasına girin de, dertlerini sıkıntılarını dinleyin ve çözümler üretin” dedi.

 

Tarih : 9 Ekim 2023 Pazartesi 12:45

Necdet TAŞ

Türkiye Büyük Millet Meclisi’ndeki çalışmalarından arta kalan zamanında Mersin’de ilçe ilçe, esnaf ve pazaryeri gezen İYİ Parti Mersin Milletvekili Burhanettin Kocamaz, İYİ Parti Mersin İl Başkanı Mehmet Dutar, Silifke İlçe Başkanı Medine Gürbüz İslim ve İl-İlçe yöneticileri ile birlikte mahalle gezileri, semt pazar ziyareti ve muhtarlık ziyareti gerçekleştirdi. Silifke’ de Sökün, Kurtuluş ve Taşucu Mahallelerini ziyaret eden Kocamaz, Taşucu semt pazarında vatandaşlarla bir araya geldi.

“MİLLETİN SESİ OLMAYAN DEVAM EDECEĞİM”

Kocamaz, “Vatandaşlarımız bize muhalefet görevi verdi. Bizde bu muhalefet görevini yapmanın gayreti, heyecanı içerisindeyiz. Beklentimiz heyecanımız çalışmalarımız iktidarın alternatifi olarak ortaya çıktı.  Millet bize muhalefet görevi verdi ama muhalefet demek oturup bir kenara çekilmek demek değildir. Muhalefet iktidarın yanlışlarını, vatandaşın şikâyetlerini beklentilerini, mecliste dillendirmek iktidarı uyarmak milletin sesi ve nefesi olmaktır. İnatla sürdürülen bu yanlış politikaların ülkeyi getirdiği nokta ve millete çektirdiği çile ve sıkıntılar ortada. Yani 'Ben ekonomistim' diyerek ekonomist olunmuyor, 'her şeyi en iyi ben bilirim' diyerek de her şey bilinmiyormuş. Yaptığınız her yanlışı, dış güçleri ya da depremi bahane ederek, bedelini de zamlarla halka yükleyerek bu işin içinden sıyrılamazsınız” dedi.

“MAALESEF VATANDAŞ PERİŞAN”

Her yerde olduğu gibi gittikleri mahallelerde de maalesef vatandaşın perişan olduğunu ifade eden Kocamaz, “Vatandaş dertli. Vatandaşa bir dokunuyorsunuz, bin ah işitiyorsunuz. Ey iktidar mensupları, birazcık vatandaşın arasına girin de, dertlerini sıkıntılarını dinleyin ve çözümler üretin. Bizler TBMM’nde bu sıkıntıları dillendirdiğimizde, kulaklarınızı tıkıyor ve dikkate almıyorsunuz. Getirdiğimiz önerileri çoğunluk bizde diyerek reddediyorsunuz. Peki bu vatandaşların dertlerine kim çare olacak? Bizler siz dinleseniz de, dinlemeseniz de bunları dillendirmeye, milletin sesi ve nefesi olmaya devam edeceğiz. Cumartesi günü AKP Kongresinde Sayın Cumhurbaşkanı 21 yılda yaptıklarını, ekonomiyi nasıl şahlandırdıklarını, kimseyi asla mağdur etmediklerini anlatırken dondum kaldım. Ve kendi kendime anlattığı ülke acaba hangi ülke diye düşündüm. Anlattığı o ülkede yaşamayı çok arzu ettim. Cumhurbaşkanının da sanki başka bir ülkeyi yönettiğini zannettim. Ama o hayal dünyasından kurtulduğum anda, Cumhurbaşkanının, Türkiye’nin Cumhurbaşkanı olduğunu ve Türkiye’yi anlattığının farkına vardım. Ancak anlattığı Türkiye ile bizlerin ve vatandaşlarımızın yaşadığı Türkiye’nin hiç bir alakası olmadığını hepimiz biliyoruz. Zira o anlattığı ülkede bugün bizim sahada duyduklarımızın, aldığımız şikayetlerin, vatandaşların serzenişlerinin hiç bir alakası yok. Elbette 21 yıl boyunca iyi şeylerde yapılmıştır. Yapılan iyi ve güzel hizmetlere teşekkür ederiz. Ancak son beş yılda yani tek adam rejiminin uygulandığı bu dönemde ülkenin ve vatandaşlarımızın yaşadığı gerçekler ortada iken, hala tozpembe ve gerçekle alakası olmayan hayali mevzuların anlatılması insanları gerçekten üzüyor. Ya birileri Sayın Cumhurbaşkanına yanlış bilgiler aktarıyor. Ya da Sayın Cumhurbaşkanı hayallerini, gönlünden geçenleri ve de olması gerekenleri ancak gerçekle alakası olmayan şeyleri millete anlatıyor. Yazık hem de çok yazık… Fakat bu böyle gitmez. Bu durum sürdürülebilir değil. Cumhurbaşkanını seven birilerinin milletin yaşadığı gerçekleri Sayın Cumhurbaşkanına anlatması gerekiyor” dedi.

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





 
  Akdeniz Gazetesi


 
  FLAŞ HABER
 

  BASIN İLAN KURUMU İLANLAR

 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün


  SOSYAL MEDYA
 
 

 


  

 
 
ANASAYFA BİK İLANLAR İLETİŞİM KÜNYE GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
akdenizgazetesi.net © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA