Mersin’i CHP’den alacağız!


İnceleme ve temaslarda bulunmak üzere Mersin’e gelen Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, MHP ve AK Parti Mersin il başkanlıklarını ziyaret etti. AK Parti İl Başkanlığı ziyaretinde konuşan Uraloğlu, “Mersin Büyükşehir Belediyesi başta olmak üzere Cumhur İttifakı olarak biz ilçeleri alacağız ve benim yüküm artacak. Ben bundan razıyım, siz artırın. İnşallah Cumhur İttifakı olarak yerel seçimlerde özellikle kadın kollarımız ve gençlerimiz sahayı boş bırakmayacaklardır. Seçimlerde buranın rengini turuncuya beraberce çevirmiş olacağız” dedi.

 

Tarih : 15 Ekim 2023 Pazar 03:24

SON BİR YILDA MERSİN’E 3 DEFA GELDİ

İnceleme ve temaslarda bulunmak üzere Mersin’e gelen Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, MHP ve AK Parti Mersin il başkanlıklarını ziyaret etti. Ziyaretlerde Bakan Uraloğlu’na Cumhur İttifakı belediye başkanları ve milletvekilleri de eşlik etti. AK Parti İl Başkanlığı ziyaretinde konuşan Bakan Uraloğlu, Türkiye Yüzyılının aynı zamanda ’ulaşım yüzyılı’ olduğunun altını çizerek, “Cumhurbaşkanımızın kabinesinde Ulaştırma ve Altyapı Bakanı olarak görev almanın gururunu, şerefini, onuru taşıyorum. Bir taraftan sorumluluğunu biliyorum, ağır yük olduğunu biliyorum. Bu bilinçle inşallah bende görev sürem içerisinde ülkemize, Mersin’imize neler yapılabilir konularını planladık. Devam eden projelerimiz var. Son 1 yıla 3’üncü kez Mersin’e geliyorum. Buraya daha çok gelip, gideceğiz inşallah” dedi.

“BELEDİYE SAYIMIZI ARTIRACAĞIZ”

Bizim Mersin’de yaptığımız işlerin en büyüğünden biri Çukurova Bölgesel Havalimanı. Yerel seçimlerden önce orayı bitireceğiz. Akdeniz Sahil Yolu projemizde 400 kilometrelik yolu bitirdik. Orada çalışmalarımız sürüyor. Hızlı trenle ilgili çalışmalarımız devam ediyor. Ulaştırma ve Altyapı Bakanı olarak benim çok yüküm ve sorumluluğum var. Benim sizden rica bu sorumluluğu biraz daha artırmanızdır. Ne demektir o. Mersin Büyükşehir Belediyesi başta olmak üzere Cumhur İttifakı olarak biz ilçeleri alacağız ve benim yüküm artacak. Ben bundan razıyım, siz artırın. İnşallah Cumhur İttifakı olarak yerel seçimlerde özellikle kadın kollarımız ve gençlerimiz sahayı boş bırakmayacaklardır. Seçimlerde buranın rengini turuncuya beraberce çevirmiş olacağız” şeklinde konuştu. NECDET TAŞ’IN HABERİ

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





 
  Akdeniz Gazetesi


 
  FLAŞ HABER
 

  BASIN İLAN KURUMU İLANLAR

 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün


  SOSYAL MEDYA
 
 

 


  

 
 
ANASAYFA BİK İLANLAR İLETİŞİM KÜNYE GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
akdenizgazetesi.net © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA