Silifke’den, Kaf-Kaf’a darbe: 2-1


TFF 3. Lig’de mücadele eden temsilcimiz Silifke Belediyespor, ligin 7. hafta maçında Silifke Şehir Stadında karşılaştığı lider Karşıyaka’yı 2-1 yenerek, puanını 9’a çıkardı. Silifke Belediyespor’un gollerini 50. dakikada Anıl Kara, 90+2’de Cenk Özbey attı. Karşıyaka’yı yıkan golü uzun yıllar yeşil kırmızılı formayı terleyen Cenk Özbey kaydetti. Bu sonucun ardından Karşıyaka, 15 puanla liderliğini sürdürürken, 9 puanlı Silifke Belediyespor ise maç fazlası ile dördüncü sıraya yükseldi.

 

Tarih : 22 Ekim 2023 Pazar 16:11

Necdet TAŞ

Grubun güçlü ekibi Karşıyakayı konuk eden Silifke Belediyespor, taraftarlarınında müthiş desteği ile galip gelirken, karşılaşmanın ilk yarısı 0-0 beraberlikle sonuçlandı. Hafta içi Teknik Direktör Muzaffer Tozlu ve yardımcı antrenör Burhan Baygın ile yolları ayıran Silifke Belediyesporda teknik heyet olarak Futbol Şube Sorumlusu Alp Kadıoğlu, Kaleci antrenörü Sadık Öztürk ve Yardımcı antrenör Mehmet Şıralı yer aldı. Silifke Belediyesporlu futbolcular maç sonunda galibiyeti taraftarlarıyla kutladı. Silifke Belediyesor 1 haftanın BAY geçtiği 6 maçta 3. Galibiyetini alarak puanını 9’a yükseltti.

MAÇIN ÖNEMLİ ANLARI

İlk yarı golsüz eşitlikle sona erdi. İkinci yarı oyunda dengeyi kuran ev sahibi ekip, 50'de öne geçti. Duvar paslarıyla kaleye yaklaşan Silifke'de sol kanattan yapılan yerden ortaya arka direkte Anıl dokundu ve ev sahibi öne geçti. Golden sonra Karşıyaka baskısını artırdı ve oyun neredeyse tek kaleye döndü. İyice yüklenen kırmızı- yeşillilerde 79'da Enes'in ceza sahasının önünden yaptığı plaseyi kaleci son anda kornere çeldi. Kullanılan kornerde kafalardan sekip arka direğe gelen topu Barış kafayla boş kaleye gönderdi: 1-1… Karşılaşmanın bu sonuçla biteceği düşünülürken Kaf-Kaf şok bir golle yıkıldı. Beraberlik golünden sonra da baskısını sürdüren İzmir ekibi pozisyon bulmasına rağmen bir türlü skor üretemezken, 90+1'de Erhan'ın uzaktan çektiği şuta kaleci Haydar dokundu ve top kornere gitti. Arka direğe kullanılan köşe vuruşuna Cenk dokundu ve top ağlara gitti: 2-1… Kalan dakikalarda başka gol olmadı.

ALTUNOK: “TAKIMIMIZI KUTLUYORUM”

Karşıyaka karşısında galip gelen takımını tebrik eden Silifke Belediyespor Onursal Başkanı ve Silifke Belediye Başkanı Sadık Altunok, “Takımımız maça çok iyi başladı, mücadelesini son dakikaya kadar bırakmadı ve maçtan galip geldi, teknik heyetimizi ve futbolcularımızı tebrik ediyorum. Belediye olarak her zaman takımımızın yanındayız ve destekçisiyiz. Takımımıza başarılar diliyorum” dedi. Uzatma dakikalarında attığı golle takımına galibiyet golünü getiren Cenk Özbey ise, “Benim için çok duygusal bir maçtı. Uzun yıllar formasını giydiğim Karşıyaka’ya karşı forma giydim. Benim golümle kazandığımız için çok mutluyum. Karşıyaka’ya da başarılar dilerim” dedi.

KADIOĞLU: “İNANDIK KAZANDIK”

Teknik Direktör Muzaffer Tozlu’nun ayrılmasından sonra Karşıyaka maçına takımı çıkaran Silifke Belediyespor Futbol Şube Sorumlusu Alp Kadıoğlu, “Karşıyaka maçına çok iyi hazırlandık, konsantrasyonumuz üst düzeydeydi. Kaleci antrenörümüz Sadık ÖZtürk ve Yardımcı Antrenörümüz Mehmet Şıralı ile maç içi oyuncu değişiklikleri ve diğer işlerde uyum içinde çalıştık. Biz iyi bir takımız, aileyiz ve daha da iyi olacağız. Seri galibiyetlere başlayıp, üst sıralarda yer almak istiyoruz. Tribünlerden bizleri destekleyen taraftarlarımıza, sporseverlere çok teşekkür ediyorum” dedi.

12 NUMARA GÖREVİNİ YAPTI

“Otizmi Fark Et, Hayatı Paylaş” Toplumun her kesiminde otizmin bir hastalık olmadığına dikkat çekmek ve bu konuda farkındalık olduğunu bilgilendirmek için  Silifke Belediyespor, Karşıyaka karşılaşmasında otizmli çocuklarla seremoni gerçekleştirdi. Silifke Belediyespor’un taraftar grubu “Mavi Yengençler” 90 dakika boyunca susmayarak takımlarının galip gelmesinde büyük bir pay sahibi oldu. İzmir’den de 120 kişilik taraftar gelirken Karşıyaka Spor Kulübünü destekledi.

STAT: Silifke İlçe Stadı

HAKEMLER: Ahmet Resuloğlu, Uğur Çakmak, Vedat Güneş

SİLİFKE BELEDİYESPOR: Rasim Mutlu, Cenk Özbey, Erhan Şengül, Anıl Kara, Ahmet Karaman, Yiğit Ener Aydın, Furkan Şamil Çetin, Suat Beliktaş, Dede Çelik, Emin Can Uysal, İbrahim Halil Şimşek

TEKNİK DİREKTÖR: Sadık Öztürk

KARŞIYAKA: Haydar Yılmaz, Bilal Ceylan, Alper Tatlısu, Ferdi Burgaz, Erdinç Çepoğlu, Emre Keleşoğlu, Enes Nalbantoğlu, Hakan Erçelik, Sefa Küpeli, Fatih Taşdelen, Adem Büyük

TEKNİK DİREKTÖR: Ersin Aka

GOLLER: Anıl Kara, Cenk Özbey (Silifke) Barış Sağır (Karşıyaka)

SARI KARTLAR: Rasim Mutlu, Cenk Özbey (Silifke) Alper Tatlısu, Adem Büyük, Mertcan Koç, Berat Kalkan (Karşıyaka)

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





 
  Akdeniz Gazetesi




 
  FLAŞ HABER
 

  BASIN İLAN KURUMU İLANLAR

 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün


  SOSYAL MEDYA
 
 

 


  

 
 
ANASAYFA BİK İLANLAR İLETİŞİM KÜNYE GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
akdenizgazetesi.net © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA