Şeytan’a ilaç gibi galibiyet: 1-0


TFF 2. Lig Beyaz Grupta onuncu hafta maçında Hes İlaç Afyonspor’u konuk eden temsilcimiz Yeni Mersin İdman Yurdu zayıf rakibini Fuat Bavuk’un golüyle 1-0 mağlup etti. Temsilcimiz 90+7’de Onur Arı’nın ayağından bir penaltı atışından yararlanamadı. Tarsus’ta oynanan maçta rakibi karşısında üstün bir futbol ortaya koyan kırmızı lacivertli temsilcimiz rakibini 1-0 mağlup ederek puanını 16’ya yükseltti ve haftayı 8. Sırada kapattı. Öte yandan her iki takım da ‘Gazze’de yapılan zulmü kınıyoruz’ pankartıyla çıktı.

 

Tarih : 22 Ekim 2023 Pazar 16:45

Necdet TAŞ

Ligde oynadığı son iki maçta önce evinde 1461 Trabzonspor’a ardından da İstanbul deplasmanında Esenler Erospor’a yenilen Yeni Mersin İdman Yurdu evinde ağırladığı Hes İlaç Afyonspor’u mağlup ederek moral buldu. Temsilcimiz 90+7’de Onur Arı’nın ayağından bir penaltı atışından yararlanamadı. Mersin Stadyumu bakımda olduğu için Tarsus İlçe Stadyumundan oynanan maçta rakibi karşısında üstün bir futbol ortaya koyan kırmızı lacivertli temsilcimiz rakibini 1-0 mağlup ederek puanını 16’ya yükseltti ve haftayı 8. Sırada kapattı. Konuk takım Hes İlaç Afyonspor ise 6 puanda kaldı. Öte yandan her iki takım da ‘Gazze’de yapılan zulmü kınıyoruz’ pankartıyla çıktı.

STAT: Tarsus İlçe Stadı

HAKEMLER: Yakup Özhan, Sinan Bilen, Çağrı Ateş

YENİ MERSİN İDMAN YURDU: Yavuz Buğra Boyar, Muhammet Ömer Çakı, Oğuz Özden, Burak Bilgen, Sefa Durmuş, Ferhan Evren, Erdem Onur Beytaş, Baran Sarka, Abdullah Topkara, Fuat Bavuk, Ömer Önder

TEKNİK DİREKTÖR: Özcan Kızıltan

HES İLAÇ AFYONSPOR: Boran Güngör, Ali Mert Aydın, Süheyl Çetin, Kerem Kaya, İsmail Hakkı Doğan, Bartu Göçmen, Serdar Güncü, Eray Akar, Savaş Yorulmaz, Mehmet Alaeddinoğlu, Muhammet Enes Erdem

TEKNİK DİREKTÖR: Tolga Şanbay

GOLLER: Fuat Bavuk

SARI KARTLAR: Oğuz Özden, Yavuz Buğra Boyar, Emir Can Sayar (Yeni MİY)

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





 
  Akdeniz Gazetesi




 
  FLAŞ HABER
 

  BASIN İLAN KURUMU İLANLAR

 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün


  SOSYAL MEDYA
 
 

 


  

 
 
ANASAYFA BİK İLANLAR İLETİŞİM KÜNYE GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
akdenizgazetesi.net © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA