Soğuksu’dan özeleştiri!


Türkiye Sigorta Türkiye Basketbol Ligi’nde temsilcimiz Mersin Büyükşehir Belediyesi Spor Kulübü (MSK) Fenerbahçe Koleji Novotel’e 83-70 mağlup oldu. Sakatlığı bulunan Garrett Sim’den maça yoksun çıkan MSK, lider Yalova ile arasındaki fark 2 maça çıktı. Maçı değerlendiren MSK Başantrenörü Semih Soğuksu, “Tecrübeli bir kadro olmamıza rağmen maç boyunca basketbol oynamak yerine sadece hakemlerle ve birbirimizle uğraştık. Basketbol aklını ve maçı kazanmak için gerekli olan sert mücadeleyi ortaya koyamadık” dedi.

 

Tarih : 25 Ekim 2023 Çarşamba 09:27

Necdet TAŞ

Ed Croswell’in etkili oyunu ile ilk periyodu baştan sona önde götüren Fenerbahçe Koleji ikinci çeyreğe 22-17 önde girdi, Mersin bir kez beraberliği yakalayabildi. Fenerbahçe Koleji ikinci çeyreğe 11-4 ile başlayıp 5. dakikada 33-21 öne geçti, 6. dakikada fark 20 sayıya (41-21) çıktı. Üçüncü periyodda farkı 15-20 sayı bandında tutan Fenerbahçe Koleji son periyoda 64-49 önde girdi. Temsilcimiz MSK maçın bitimine 7 dakika kala farkı tek hanelere indirdi. 67-58… Fenerbahçe Koleji son 4 dakikaya 74-66 önde başladı. Barış Yeniay’ın zor basketi ile 3 dakika kala skor 77-66 oldu, Mersin’in top kayıpları sonucunda 2 dakika kala fark 15 sayıya çıktı ve karşılaşma 83-70 sona erdi. Fenerbahçe Koleji Novotel’de  Jerome Davis 26 sayı (4/9 üçlük), 8 asist, 3 top çalma, Emre Ekşioğlu 11 sayı (3/4 üçlük), 2 ribaund, 2 asist, Ed Croswell 22 sayı, 10 ribaund, Yusuf bayrak 10 sayı (2/3 üçlük), 5 ribaundla oynarken, temsilcimiz Mersin Büyükşehir Belediyesi’nde Ziga Dimec 17 sayı, 9 ribaund, Alp Karahan 14 sayıyla oynadı.

SOĞUKSU: “REAKSİYON GÖSTEREMEDİK”

Fenerbahçe Koleji Novotel maçını değerlendiren MSK Başantrenörü Semih Soğuksu, “Maalesef hiç fark yaratamadığımız, düzen kuramadığımız ve reaksiyon gösteremediğimiz bir maç oynadık. Rakip genç yaşlarında olmasına rağmen maç boyunca iyi mücadele edip, oyunu domine etti. Biz ise tecrübeli bir kadro olmamıza rağmen maç boyunca basketbol oynamak yerine sadece hakemlerle ve birbirimizle uğraştık. Basketbol aklını ve maçı kazanmak için gerekli olan sert mücadeleyi ortaya koyamadık. Garrett Sim’in yokluğu ve Hazer’in de ikinci periyot başı sakatlanması düzenimizi bozdu. Fenerbahçe’yi hak ettiği bu galibiyet için tebrik ederim” dedi.

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





 
  Akdeniz Gazetesi


 
  FLAŞ HABER
 

  BASIN İLAN KURUMU İLANLAR

 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün


  SOSYAL MEDYA
 
 

 


  

 
 
ANASAYFA BİK İLANLAR İLETİŞİM KÜNYE GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
akdenizgazetesi.net © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA