Tarsus adım adım kümeye gidiyor: 0-2


TFF 3.Lig 1. Grupta mücadele eden Tarsus İdman Yurdu, ligdeki kötü gidişe ‘Dur’ diyemedi. Kendi evinde Balıkesir temsilcisi Ayvalıkgücü Belediyespor’a 2-0 mağlup olan sarı lacivertli temsilcimiz adım adım Bölgesel Amatör Lig’e doğru gidiyor. Öte yandan maçtan sonra kulüp yönetimi aldığı karar ile Ömerhan Çıldır, Abdullah Yurttaş, Yiğit Eren Elmas, Ayetullah Kalkan ve Mert Temizkan kadro dışı bırakıldı. Takımın yeni kaptanları da Cemal Kavalcı, Mustafa Öztürk ve Erhan Kılınç oldu.

 

Tarih : 29 Ekim 2023 Pazar 14:29

 Necdet TAŞ

Burhanettin Kocamaz Stadında konuk ettiği  grubunda zirve mücadelesi  veren Ayvalıkgücü Belediyespor karşısında  her iki yarıda kalesinde gördüğü  gollere engel olamayarak sahadan net skorla 2-0 mağlup  olarak sahadan ayrılmak zorunda kaldı. Tarsus idmanyurdu, istekli, arzulu ve  mutlak galibiyet için çıktığı  Ayvalıkgücü  Belediyespor  karşılaşmasının ilk yarısını konuk ekibin 29. Dakikasında  Gökhan Hüner'in ayağından bulduğu  golle 1-0 yenik kapatmak zorunda kaldı. İkinci yarıda beraberliği  yakalama adına  Ayvalıkgücü  kalesine yüklenen Sarı lacivertli  temsilcimiz, ilk yarıdaki istekli ve arzulu oyununu sürdürse de 80. Dakikada Yunus Emre Akdemir 'in gölüne engel olamadı:0-2. Bu dakikadan sonra skoru değiştirecek  gol olmayınca  Tarsus idmanyurdu,  konuk ettiği  Ayvalıkgücü  Belediyespor 'a 2-0  mağlup  oldu. Tarsus İdman Yurdu grupta son sırada bulunuyor. Öte yandan maçtan sonra kulüp yönetimi aldığı karar ile Ömerhan Çıldır, Abdullah Yurttaş, Yiğit Eren Elmas, Ayetullah Kalkan ve Mert Temizkan kadro dışı bırakıldı. Takımın yeni kaptanları da Cemal Kavalcı, Mustafa Öztürk ve Erhan Kılınç oldu.

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





 
  Akdeniz Gazetesi


 
  FLAŞ HABER
 

  BASIN İLAN KURUMU İLANLAR

 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün


  SOSYAL MEDYA
 
 

 


  

 
 
ANASAYFA BİK İLANLAR İLETİŞİM KÜNYE GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
akdenizgazetesi.net © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA