Silifke, bir ileri bir geri!


Geçen hafta Silifke’de ligin güçlü ekibi ve lideri Karşıyakaspor’u yenen 3. Lig temsilcisi Silifke Belediyespor, 8. hafta maçında Eskişehir deplasmanında karşılaştığı Anadolu Üniversine 1-0 mağlup oldu ve 9 puanda kaldı. Maçla ilgili konuşan Silifke Belediyespor Teknik Direktörü Ufuk Uysal, “Bu maçtan gerekli dersleri çıkarıp 1954 Kelkit Belediyespor maçına hazırlanacağız. İnşallah taraftarlarımızın da desteği ile kazanacağız” dedi.

 

Tarih : 30 Ekim 2023 Pazartesi 11:21

Haber Merkezi

Yeni Teknik Direktörü Ufuk Uysal ile ilk maçına çıkan Silifke Belediyespor, karşılaşmada yakaladığı pozisyonları cömertce harcarken, Anadolu Üniversitesi 78. Dakikada Ali Fırat Kasap'ın golüyle maçı 1-0 kazandı.

GRAFİĞİMİZİ YÜKSELTMEMİZ GEREKİYOR

İnişli çıkışlı grafiği yükseltmeleri ve artık seri galibiyet almak gerektiğini belirten Silifke Belediyespor Kulüp Başkanı Gürhan Dölek, “Ligde şuan istediğimiz konumda değiliz, Anadolu Üniversite maçını kaybettiğimiz için üzgünüz. Sezon başından bu yana yakaladığımız pozisyonları daha iyi değerlendirmemiz gerekiyor. Yeni teknik direktörümüz Ufuk Uysal ile futbolcularımıza güveniyorum. Önümüzde 1954 Kelkit Belediyespor maçı var kendi saha ve seyircimiz önünde kazanıp seri galibiyetlere geçmek istiyoruz.” dedi.

“FIRSATLARI DEĞERLEDİREMEDİK”

Silifke Belediyespor Teknik Direktörü Ufuk Uysal ise, “Futbolcularımızla 1 haftalık bir süreç geçirdik, Anadolu Üniversitesi maçına da iyi hazırlandık, karşılaşmada pozisyonlarda bulduk, değerlendiremedik ve sahadan 1-0 mağlubiyetle ayrıldık. Bu maçtan gerekli dersleri çıkarıp 1954 Kelkit Belediyespor maçına hazırlanacağız. İnşallah taraftarlarımızın da desteği ile kazanacağız. Silifke Belediyespor olarak daha üst sıralamada olacağız. Bunun için var gücümüzle çalışıyoruz, çalışmaya devam edeceğiz. Silifke Belediyespor, 9. Hafta maçında 05 Kasım Pazar günü saat 14:00’da 1954 Kelkit Belediyespor ile mücadele edecek.

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





 
  Akdeniz Gazetesi




 
  FLAŞ HABER
 

  BASIN İLAN KURUMU İLANLAR

 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün


  SOSYAL MEDYA
 
 

 


  

 
 
ANASAYFA BİK İLANLAR İLETİŞİM KÜNYE GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
akdenizgazetesi.net © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA