Silifke’de tehlike çanları


TFF 3. Lig 2. Grupta mücadele eden temsilcimiz Silifke Belediyespor, evinde konuk ettiği grubun zayıf takımlarından Kelkit Belediyespor’a 3-2 mağlup olarak hayal kırıklığı yarattı. Maçın ilk yarısını 2-1 önde kapatan Silifke, ikinci yarıda kalesinde 2 gol gördü ve şok bir yenilgi aldı. Bu sonucun ardından 9 puanda kalan Silifke, haftayı düşme potasının hemen üstünde 12. Sırada kapattı.

 

Tarih : 6 Kasım 2023 Pazartesi 15:01

Necdet TAŞ

 

TFF 3.lig, 2.grupta mücadele eden temsilcimiz Silifke Belediyespor evinde konuk ettiği Gümüşhane temsilcisi 1954 Kelkit Belediyespor’a 3-2 mağlup oldu. Silifke İlçe Stadyumunda oynanan maça hızlı başlayan kırmızı lacivertli temsilcimiz Silifke Belediyespor 3.dakikada Halil Akhan ile öne geçti. Kelkit maçın 22. Dakikasında Muhammet Öz ile beraberliği yakalarken, Silifke 32. Dakikada Dede Çelik ile bir kez daha önce geçti ve ilk yarıyı da 2-1 önde kapattı ancak ikinci yarı her şey tersine döndü. Konuk takım 62 ve 79. Dakikalarda Muhammet Yılmaz’ın attığı gollerle karşılaşmadan 3-2 galip ayrıldı. Silifke Belediyespor önümüzdeki hafta Aydın deplasmanında Efeler 09 Spor Futbol Kulübü’ne konuk olurken, Gümüşhane ise ligin 10.haftasında sahasında Elazığspor'u konuk edecek.

GÜMÜŞHANE CEPHESİ SEVİNÇLİ

Öte yandan Gümüşhane yerel basınına konuşan 1954 Kelkit Belediyespor Teknik Direktörü Hicabi Albayrak, geçtiğimiz hafta kaybedilen Velimeşe maçından büyük dersler çıkardıklarının altını çizerek, “Geçen hafta sezon başından bu yana en kötü maçımızı oynayıp kaybettiğimiz Velimeşe maçından sonra takım olarak güzel bir reaksiyon verdik. Rakibimizi iyi analiz ettik. Silifke Belediyespor'un 55 veya 60 dakikadan sonra oyundan düşeceğini biliyorduk. Buna göre plan yaptık. Sağ olsun çocuklar oyun planına sadık kaldılar, Allah’ta nasip etti ve güzel bir galibiyet oldu” ifadelerini kullandı.

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





 
  Akdeniz Gazetesi




 
  FLAŞ HABER
 

  BASIN İLAN KURUMU İLANLAR

 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün


  SOSYAL MEDYA
 
 

 


  

 
 
ANASAYFA BİK İLANLAR İLETİŞİM KÜNYE GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
akdenizgazetesi.net © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA