MESKİ gece boyunca çalıştı


Sağanak yağışın etkili olduğu Mersin’de ekipler sabaha kadar olumsuzlukları gidermeye çalıştı.

 

Tarih : 19 Kasım 2023 Pazar 14:24

Meteorolojinin uyardığı iller arasında yer alan Mersin'de sağanak yağış özellikle gece saatlerinde etkili oldu. Yağış dolayısıyla merkezdeki birçok cadde ve sokak sular altında kaldı, araç sürücüleri zor anlar yaşadı. Mersin Büyükşehir Belediyesine bağlı MESKİ Genel Müdürlüğü yağmur suyu timleri de AFAD ve Meteoroloji Genel Müdürlüğünün 'turuncu' kodlu uyarısı üzerine tüm ilçelerde etkili olan şiddetli yağışlara karşı teyakkuza geçerek, aralıksız çalıştı. Uyarıyla birlikte aldığı önlemleri sıklaştıran MESKİ ekipleri, kuvvetli yağış esnasında sahada yerini alarak, meydana gelen sorunlara hızlıca müdahale etti. Çalışmalar çerçevesinde göle dönen yollar iş makineleriyle açıldı, tıkanan menfezler temizlendi.

“BÜTÜN EKİPLERİMİZLE ORGANİZE OLDUK”

MESKİ Genel Müdürü İrfan Korkmaz, Meteoroloji ve AFAD’ın yaptığı uyarılar doğrultusunda kısa sürede organize olduklarını belirterek, "Yağış saat 17.00 itibariyle yavaş seyirde başlayarak, 21.00 sularında çok şiddetli duruma geçti. Biz zaten bu uyarılar doğrultusunda bütün ekiplerimizle organize olmuştuk. 215 kişilik ekibimizle, Mersin genelinde sıkıntı oluşturan yerlere müdahale ettik" dedi.

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





 
  Akdeniz Gazetesi


 
  FLAŞ HABER
 

  BASIN İLAN KURUMU İLANLAR

 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün


  SOSYAL MEDYA
 
 

 


  

 
 
ANASAYFA BİK İLANLAR İLETİŞİM KÜNYE GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
akdenizgazetesi.net © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA