Mersin’de PKK/KCK operasyonu: 4 tutuklama


Mersin’de silahlı terör örgütü PKK/KCK’ya yönelik düzenlenen operasyonda gözaltına alınan 4 şüpheli, çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.

 

Tarih : 20 Kasım 2023 Pazartesi 12:01

Mersin İl Jandarma Komutanlığından yapılan açıklamaya göre ekipler, PKK/KCK silahlı terör örgütünün faaliyetlerinin deşifre edilmesi ve engellenmesine yönelik sürdürdüğü çalışmalarda, Yenişehir, Akdeniz ve Gülnar ilçelerinde terör örgütü propagandası yapan ve aralarında silahlı terör örgütü ile bağlantısı olan bir şahsın da bulunduğu 4 şüpheliyi tespit etti. Mersin Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde tespit edilen terör örgütü üyelerinin yakalanması amacıyla eş zamanlı operasyon düzenleyen ekipler, 4 şahsı gözaltına aldı. Şüphelilerin adreslerinde yapılan aramada ele geçirilen çok sayıda materyale ve dokümana incelenmek üzere el konuldu. Jandarmadaki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen 4 şüpheli, çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı. (Haber Merkezi)

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





 
  Akdeniz Gazetesi


 
  FLAŞ HABER
 

  BASIN İLAN KURUMU İLANLAR

 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün


  SOSYAL MEDYA
 
 

 


  

 
 
ANASAYFA BİK İLANLAR İLETİŞİM KÜNYE GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
akdenizgazetesi.net © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA