Durmuş:


Mersin İl Milli Eğitim Müdürü Fazilet Durmuş, coğrafyanın sel, deprem ve heyelan gibi doğal afetlere açık olduğunu belirterek,

 

Tarih : 22 Kasım 2023 Çarşamba 12:46

Haber Merkezi

Durmuş, 'AFET öncesinden sonrasına eğitim projesi' çerçevesinde düzenlenen 'MEB AKUB Ekip Liderleri Semineri'ne katıldı. Mersin Suphi Öner Öğretmenevinde gerçekleşen seminerde konuşan Durmuş, "Milletçe yaşadığımız asrın felaketinde maalesef çok canımızı kaybettik, içimiz yandı. Yaşadığımız, yüzyılın afetiydi. Ne yazık ki hepimizin bildiği gibi coğrafyamız sel, deprem, heyelan gibi doğal afetlere açık bir coğrafyadır. Bizler bu farkındalıkla hareket ederek yaşanabilecek afetlere hazırlıklı olmak zorundayız. Çocuklarımızı, vatandaşlarımızı bu konuda bilinçlendirmek zorundayız. Bu anlamda afet liderliği çok önemli bir husustur. Seminerde emeği geçen tüm meslektaşlarıma teşekkür ediyorum" diye konuştu. Destek Hizmetleri Genel Müdürlüğü organizasyonunda düzenlenen 'liderlik' konulu kursa, Mersin AKUB Ekip Lideri İdris Yıldırım'ın yanı sıra 80 ilden MEB AKUB Ekip Liderleri katıldı. Seminer programında 6 Şubat'ta Kahramanmaraş merkezli depremde önemli görevler üstlenmiş olan MEB AKUB ekiplerinin liderlerine liderlik, zaman yönetimi, toplantı yönetimi, ikna teknikleri, takım yönetimi konularında ayrıntılı bilgiler verildi.

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





 
  Akdeniz Gazetesi


 
  FLAŞ HABER
 

  BASIN İLAN KURUMU İLANLAR

 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün


  SOSYAL MEDYA
 
 

 


  

 
 
ANASAYFA BİK İLANLAR İLETİŞİM KÜNYE GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
akdenizgazetesi.net © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA