Akdenizli öğrencilerin sinema keyfi


Akdeniz Belediyesi, öğrencileri kültürel etkinliklerle buluşturmaya, bu sayede sınav streslerini üzerlerinden atmalarına yardımcı oluyor. Bu çerçevede öğrenciler, 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla ‘Öğretmenim’ isimli filmi sinemada izlemenin keyfini yaşadı.

 

Tarih : 28 Kasım 2023 Salı 15:15

Haber Merkezi

Eğitim alanına özel önem veren Akdeniz Belediyesi’nin gençlere yönelik kültürel ve sanatsal etkinlikleri devam ediyor. Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü’nce 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla başlatılan program çerçevesinde, ilçe sınırlarında bulunan Fatma Zehra Lisesi, Sabiha Çiftçi Mesleki Teknik Anadolu Lisesi ve Akdeniz Belediyesi Etüt Merkezi’nde eğitim gören öğrenciler sinema ile buluşturuluyor. Akdenizli gençler, kültürel ve sanatsal faaliyetler çerçevesinde “Öğretmenim” filmini izleme şansı buldu. Etkinliğin günde 2 seans halinde 4 gün süreceği ve toplamda bin öğrencinin sinema ile buluşturulmasının hedeflendiği bildirildi.

 

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





 
  Akdeniz Gazetesi


 
  FLAŞ HABER
 

  BASIN İLAN KURUMU İLANLAR

 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün


  SOSYAL MEDYA
 
 

 


  

 
 
ANASAYFA BİK İLANLAR İLETİŞİM KÜNYE GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
akdenizgazetesi.net © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA