Karaduvar Balık Festivaline insan akını


Akdeniz Belediyesi’nin bu yıl 4’üncüsünü düzenlediği Geleneksel Karaduvar Balık Festivali’ne geçmiş yıllarda olduğu gibi 100 bini aşkın ziyaretçi akın etti.

 

Tarih : 4 Aralık 2023 Pazartesi 13:42

Yerel ve ulusal basın mensuplarının da yoğun ilgi gösterdiği Karaduvar Balık Festivali’nin organize edildiği Sardalya Park’a gelen aileler, balık-ekmek ve şalgam alabilmek için metrelerce uzunluktaki kuyruğa girdi. Festivale farklı il ve ilçelerden gelen vatandaşların da olduğu öğrenilirken, tezgâhın başına geçen Akdeniz Belediye Başkanı M. Mustafa Gültak da parkın içinde sıraya giren binlerce vatandaşa balık-ekmek ve şalgam ikram etti. Balık ekmek alan vatandaşlar da parkın çimlerine oturarak lezzetin ve eğlencenin keyfini çıkardı.  Çocuklar için düzenlenen konserler, palyaço gösterileri, yüz boyama gibi renkli etkinlik ve oyunlar devam ederken, birçok vatandaş da Sardalya Parkın hemen yanında bulunan sahile inerek güneşli bir hafta sonunda denizi seyretmenin ve oltalarla balık yakalamanın keyfini yaşadı.

 

 

 

 

 

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





 
  Akdeniz Gazetesi


 
  FLAŞ HABER
 

  BASIN İLAN KURUMU İLANLAR

 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün


  SOSYAL MEDYA
 
 

 


  

 
 
ANASAYFA BİK İLANLAR İLETİŞİM KÜNYE GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
akdenizgazetesi.net © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA