Milli Futbolcular, öğrencilerle buluştu


UEFA Uluslar C Ligi 2. Grup 6. maçı için Mersin’de bulunan A Milli Kadın Futbol Takımı, Mersin Üniversitesi’nde düzenlenen “Türkiye’de Kadın Futbolunun Gelişimi ve Sunduğu Fırsatlar” konulu panel ile öğrencilerle buluştu.

 

Tarih : 5 Aralık 2023 Salı 12:45

Haber Merkezi

Mersin Üniversitesi (MEÜ) Prof. Dr. Uğur Oral Kültür Merkezi’nde düzenlenen panele Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mehmet Çağrı Çetin, Kadın A Milli Takım Teknik Direktörü Necla Güngör Kıragası, antrenörler Begüm Üresin, Hilal Başkol, oyuncular Emine Ecem Esen, Birgül Sadıkoğlu, Kadın A Milli Takım İletişim Sorumlusu Rasim Artagan ve Ülker Kurumsal İletişim Direktörü Mehmet Uçan ile öğretim elemanları ve öğrenciler yoğun bir katılım gösterdi. A Milli Kadın Futbol Takımının emin adımlarla yoluna devam ettiğini belirten Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mehmet Çağrı Çetin, takımın kısa zaman içerisinde çok daha iyi noktalara ulaşacağını ve futbolun bir erkek sporu olduğu algısının da bitmesi gerektiğini ifade etti. Kadın futbolunun gelişimi için tanıtım ve altyapı çalışmalarının yapılması gerektiğini de ifade eden Prof. Dr. Mehmet Çağrı Çetin, takımımıza başarılar dileyerek sözlerini tamamladı.

KADIN FUTBOLU KONUŞULDU

Programda Ülker Kurumsal İletişim Direktörü Mehmet Uçan da “TFF Ülker Geleceğin Yıldız Kızları Projesi” ile ilgili katılımcılara bilgi verdi. Gerçekleştirilen bilgilendirme sunumunun ardından moderatörlüğünü A Milli Kadın Futbol Takımı İletişim Sorumlusu Rasim Artagan'ın yaptığı Türkiye'de Kadın Futbolunun Gelişimi ve Sunduğu Fırsatlar Paneli’ne geçildi. Türkiye'de kadın futbolunun son yıllarda yaşadığı büyük gelişimin detaylarıyla anlatıldığı panelde Ülker'in, Türk futboluna verdiği büyük destekler ile "TFF Ülker Geleceğin Yıldız Kızları" projesi ve sponsorların kadın futboluna etkisi konuları konuşuldu. Panelde öğrenciler, merak ettikleri tüm soruları katılımcılara sordu. Etkinlik sonrasında Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mehmet Çağrı Çetin tarafından günün anısına Kadın A Milli Takım Teknik Direktörü Necla Güngör Kıragası’ya plaket; teknik ekip ve oyunculara ise çiçek takdim edildi. Etkinlik, toplu fotoğraf çekiminin ardından sona erdi.

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





 
  Akdeniz Gazetesi




 
  FLAŞ HABER
 

  BASIN İLAN KURUMU İLANLAR

 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün


  SOSYAL MEDYA
 
 

 


  

 
 
ANASAYFA BİK İLANLAR İLETİŞİM KÜNYE GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
akdenizgazetesi.net © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA