“Tarım işçileri kaderine terk edildi”


Tarım işçilerinin kaderine terk edildiğini söyleyen CHP Mersin Milletvekili Gülcan Kış, işçilerin çalışma saatlerinde düzenleme yapılması talebini TBMM’ye taşıdı.

 

Tarih : 7 Aralık 2023 Perşembe 12:35

CHP Mersin Milletvekili Gülcan Kış, TBMM Genel Kurulu’nda söz alarak tarım işçilerinin sorunlarına dikkat çekti. Kış, “Türkiye'nin en önemli tarım kentlerinden biri olan Mersin'de tarım işçilerimiz yaşadıkları sorunlar konusunda kaderlerine terk edilmişlerdir. Bu sorunların başında da çalışma saatleri gelmektedir. Başta Çukurova bölgemiz olmak üzere ülkemizin birçok ilinde tarım işçilerimiz zor koşullarda yaşam mücadelesi vermektedirler. AKP Hükûmetinin 21 yılda tarımı bitiren politikaları üreticilerimizi de bu alanda çalışan işçilerimizi de mağdur etmeye devam etmektedir” dedi. Mersin’deki ziraat odalarının yetkilileriyle mecliste bir araya geldiklerini, tarımda yaşanan sorunlar ve çözüm önerilerini değerlendirdiklerini anlatan Gülcan Kış, “Tarımdaki işçilerin çalışma saatleri konusunda gerekli düzenlemelerin yapılmasını talep ediyorlar. Bu noktada ne yapılacağı konusunda CHP olarak üzerimize düşeni yapacağız” şeklinde konuştu.

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





 
  Akdeniz Gazetesi


 
  FLAŞ HABER
 

  BASIN İLAN KURUMU İLANLAR

 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün


  SOSYAL MEDYA
 
 

 


  

 
 
ANASAYFA BİK İLANLAR İLETİŞİM KÜNYE GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
akdenizgazetesi.net © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA