BN Hotel, yeni yılı ’yılbaşı panayırı’ ile karşılıyor


Mersin’de faaliyet gösteren BN Hotel Thermal &Wellness, yeni yılı hem çocuklara hem de yetişkinlere yönelik birbirinden eğlenceli etkinliklerin yer alacağı ‘yılbaşı panayırı’ ile karşılıyor. Panayır, 21-24 Aralık tarihleri arasında otel misafirlerine unutulmaz bir yeni yıl heyecanı yaşatacak.

 

Tarih : 8 Aralık 2023 Cuma 09:34

Türkiye’nin ilk ve tek ‘Luxury thermal’ oteli olma özelliği taşıyan BN Hotel Thermal &Wellness, yeni yıl heyecanını eğlence şölenine dönüştürüyor. BN Hotel, 21- 24Aralık tarihleri arasında düzenlenecek olan ‘yeni yıl panayırı’ ile atölyelerden konser ve yarışmalarla, hediyelik eşya stantlarından leziz atıştırmalıklara kadar 4 gün boyunca birçok renkli etkinliklerle dolu programa ev sahipliği yapmaya hazırlanıyor. Yerel üreticilerin el emeği ürünlerinin de satışa sunulacağı ve 12.00 ile 18.00 saatleri arası dışarıdan misafirlerin katılımına da açık olan panayırda ziyaretçiler, etkinliklerin keyfini çıkarırken yeni yıl temasıyla donatılan otelin muhteşem ambiyansında eşsiz fotoğraflar çekilerek sevdikleriyle birlikte yeni yılın atmosferinde doyasıya eğlenebilecekler. 2024 yılına sayılı günler kala düzenlenecek panayır ile yeni yıl coşkusu tüm bölgeye taşınırken, yerel ekonomiye de katkı sunulacak.

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





 
  Akdeniz Gazetesi


 
  FLAŞ HABER
 

  BASIN İLAN KURUMU İLANLAR

 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün


  SOSYAL MEDYA
 
 

 


  

 
 
ANASAYFA BİK İLANLAR İLETİŞİM KÜNYE GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
akdenizgazetesi.net © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA