Taraftar, ‘Kızıltan’ı istemiyor


TFF 2.Lig Beyaz Grupta mücadele eden temsilcimiz Yeni Mersin İdman Yurdu, konuk ettiği Altınorduspor ile golsüz berabere kaldı. Ligde kalma mücadelesi veren zayıf rakibi karşısında puan kaybı yaşayan İdman Yurdu’ndan taraftar Teknik Direktör Özcan Kızıltan’a tepki gösterdi. Geçtiğimiz sezon kazanılan şampiyonluk büyük pay sahibi olan Chris David’in oynatılmamasına tepki gösteren Kırmızı Şeytanlar, Kızıltan’ın istifasını istedi.

 

Tarih : 10 Aralık 2023 Pazar 15:56

TFF 2.Lig Beyaz Grupta mücadele eden temsilcimiz Yeni Mersin İdman Yurdu,  konuk ettiği Altınorduspor ile golsüz berabere kaldı. Sahasında önemli iki puan  kaybeden Kırmızı Lacivertliler  zirve yarışında rakibine bir adım  daha yaklaşma adına  büyük bir  fırsat tepti. Mersin  idman Yurdu,  Altınorduspor beraberliği  ile puanını 27'ye yükseltirken, klasmanda ise  6. Sırada kendisine yer buldu.

 

TARAFTAR KIZILTAN’A TEPKİLİ
 

Soğuk ve yağışlı havaya rağmen tribünlere gelerek takımlarını destekleyen Kırmızı Şeytanlar alınan beraberlik sonrası Teknik Direktör Özcan Kızıltan’ı istifaya davet etti. Maçın son dakikasına girilirken kırmızı lacivertli taraftarlar, Chris David ve Emir Can’ın oyuna alınması için yoğun tezahürat yapsa da bu istek teknik direktör Özcan Kızıltan’dan karşılık bulmadı. Geçtiğimiz sezon kazanılan şampiyonluk büyük pay sahibi olan Chris David’in oynatılmamasına tepki gösteren Kırmızı Şeytanlar, Kızıltan’ın istifasını istedi.

YÖNETİMDEN SAĞDUYU ÇAĞRISI

Öte yandan Mersin İdman Yurdu yönetimi yaptığı yazılı açıklama ile taraftarlara sağduyu çağrısında bulunarak, Teknik Direktör Özcan Kızıltan’a ve takıma desteğin sürmesi istedi. Yönetimden yapılan açıklama şöyle; “Şehrimizin tüm dinamikleriyle kenetlendiği, taraftarlarımızın her koşulda takımın şampiyonluğuna inandığı ve bu yolda verdiği fedakarca mücadelenin sonucunda birlik ve beraberlik içerisinde 2022-2023 sezonunda şampiyonluk yaşayarak yükseldiğimiz 2. Ligde 16. Hafta sonunda 27 puanla 6. Sırada Play-Off potasında bulunmaktayız. Sezona sıkıntılı ve kaotik bir süreçte girerken, hem futbolculuğu hem de teknik direktörlüğü döneminde Mersin İdman Yurdu’na önemli hizmetler vermiş Sayın Özcan Kızıltan ve ekibi ile yola çıktık. Tüm olumsuzluklara rağmen gemisini terk etmeyen, fedakarlık yaparak yıllarca formasını başarıyla terlettiği şehrin takımına hizmet eden Sayın Kızıltan ve teknik ekibinden memnuniyetimizi dile getiriyoruz.

“HİÇ KİMSE MERSİN İDMAN YURDU’NDAN BÜYÜK DEĞİL”

 Fedakar ve cefakar Kırmızı Şeytanlarımızla taraftarlarımızla ve şehir dinamiklerimizle bütünleşerek ve kenetlenerek, hocamızın liderliğinde sezonu şampiyonlukla tamamlayacağımıza inanıyoruz.  Yönetim kurulu ve teknik heyet olarak takımın başarısı için gerek idmanda gerekse müsabakalarda terinin son damlasına kadar mücadele eden, maç seçmeyen, formayı kazanmaya istekli ve formayı hak eden her futbolcumuzun yanında olduğumuzdan ve hakkını teslim edeceğimizden taraftarlarımızın endişesi olmasın. Her futbolcumuz bizim bir parçamız, değerimiz ve evladımızdır. Hak ettiği sürece herkese değeri teslim edilmekte olup, bundan sonra da böyle devam edecektir. Taraftarlarımızdan ricamız bu sezon da şampiyonluğa motive olarak kenetlenmek ve şehrimizin ortak değeri, markası ve onuru İdman Yurdumuza sonuna kadar destek olmak, zarar verecek eylemlerden kaçınmaktır. Hiç kimse Mersin İdman Yurdu’ndan büyük değildir.”

 

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





 
  Akdeniz Gazetesi




 
  FLAŞ HABER
 

  BASIN İLAN KURUMU İLANLAR

 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün


  SOSYAL MEDYA
 
 

 


  

 
 
ANASAYFA BİK İLANLAR İLETİŞİM KÜNYE GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
akdenizgazetesi.net © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA