CHPli Sinan Koç Toroslar’da iddialı


CHP Toroslar Belediye Başkan Aday Adayı Sinan Koç, seçim kampanyalarına başladı. Projelerini hazırlayan CHPli Koç, Toroslar’da iddialı.

 

Tarih : 10 Aralık 2023 Pazar 15:59

Haber Merkezi

CHP Toroslar Belediye Başkan A. Adayı Sinan Koç seçim çalışmalarına yoğun bir şekilde başladı. Toroslar halkının kendilerine güvendiklerini söyleyen Koç, yüzde ellinin üzerinde oy alacaklarını ifade etti.  Toroslar’ı sokak sokak gezdiklerini ve halktan karşılık bulduklarını vurgulayan CHP'li Koç, “Kentimizi geziyoruz, projelerimizi tek tek anlatıyoruz” dedi. Toroslar’ın her zaman daha güzelini hak ettiğini belirten Koç, “Amacımız kentimizi doğasıyla, deniziyle ve tüm yaşam alanlarıyla yeni bir boyut kazanacak. Umutla, dayanışmayla ve emekle yaşanılabilir bir kent yaratmak için var gücümüzle hep beraber geliyoruz. Ortak paydamız;  iyi ve yeni bir şehir yaratmak. Umutluyuz, güçlüyüz ve en önemlisi yaşama ve emeğe değer veriyoruz” şeklinde konuştu.

“BÜYÜKŞEHİR’İ YENİDEN KAZANACAĞIZ”

İnsan odaklı hizmet yapmaya çalıştıklarına vurgu yapan Koç, “Hizmet ve medya sektöründe faaliyet gösterdiğim için insan odaklı hareket ediyoruz ve yerel yönetimde de bunu sürdüreceğiz ve halkımız da bunu biliyor bize güveniyor” ifadelerini kullandı.  Koç, Mersin Büyükşehir'de CHP'nin yeniden kazanması için gayret edeceklerini vurguladı. Bu seçimlerde de Büyükşehir Belediyesi’ni alacaklarına inandığını söyleyen Koç, “Mersin’de CHP yeniden kazanacak, Mersin yine hizmet görecek. Halkımıza güvenim tam. Yine alnımızın akıyla, dürüstlükle bu seçimden kazanarak çıkacağız” dedi.

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





 
  Akdeniz Gazetesi


 
  FLAŞ HABER
 

  BASIN İLAN KURUMU İLANLAR

 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün


  SOSYAL MEDYA
 
 

 


  

 
 
ANASAYFA BİK İLANLAR İLETİŞİM KÜNYE GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
akdenizgazetesi.net © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA