DEVA Partili Ekmen mobilyacılarla buluştu


DEVA Partisi Mersin Milletvekili ve Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Emin Ekmen; Mersin’de mobilya sektörü paydaşlarının bir araya gelerek kümelenmesini sağlama, Mersin’de faaliyet gösteren mobilya firmalarının üretimlerinin ülke ve uluslararası alanda tanıtılması ve Mersin’de üretim ve satış için bir mobilya kenti kurulmasına öncülük etme amacıyla geçtiğimiz Ağustos ayında kurulan Mersin Mobilya Sanayicileri İş İnsanları Derneği’nin (MERMOB) 3. toplantısına katılım sağladı.

 

Tarih : 11 Aralık 2023 Pazartesi 12:05

Haber Merkezi

Ekmen’e; DEVA Partisi Mersin İl Başkanı Taner Işıkbay, Toroslar İlçe Başkanı Sultan Aydoğan, Mut İlçe Başkanı Turgay Özdemir, Mut İlçe Belediye Başkan Adayı Fatma Çelik Kovan ve DEVA Partisi Mersin teşkilatından isimler eşlik etti.

MOBİLYACILAR, “MOBİLYA KENTİ” İSTEDİ

En önemli gündem maddelerinin; mobilya üreticilerini, hammadde üreticilerini, tedarikçilerini ve lojistikçilerini bir araya getirmek amacıyla iç pazarı ve ihracatı geliştirecek bir “Mobilya üretim merkezi” oluşturmak olduğunu söyleyen Mersinli mobilyacılar, Ekmen’den taleplerinin en üst düzeyde duyurulmasını talep etti. Nisan ayındaki yangında yaşanan can kayıpları ve mali kayıpların mobilya sektörünün sadece ticari sebeplerle değil aynı zamanda iş güvenliği nedeniyle de altyapısı planlanmış bir yerde bir arada olmalarının önemine dikkat çeken Ekmen, ister OSB ister Küçük Sanayi Sitesi modeliyle olsun paydaşların ortaya koyacağı çalışmaların destekçisi ve takipçisi olacağını vurgulayan Ekmen, toplantıda yaptığı konuşmada mobilyacılık sektörünün Mersin için önemine dikkat çekti.  Toplantıda söz alan Dernek Başkanı Muhammed Sadık Özkan ve diğer konuşmacılar mobilyacılık sektörünün sorunlarını ifade ederken, son olarak Mersin’in uluslararası bir fuar alanına ihtiyacı olduğunu da vurguladılar. Bölgesel havalimanı ile entegre çalışabilecek bir fuarın Mersin’deki tüm sektörlerin en büyük ihtiyaçlarından biri olduğu ifade edildi.

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





 
  Akdeniz Gazetesi




 
  FLAŞ HABER
 

  BASIN İLAN KURUMU İLANLAR

 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün


  SOSYAL MEDYA
 
 

 


  

 
 
ANASAYFA BİK İLANLAR İLETİŞİM KÜNYE GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
akdenizgazetesi.net © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA