Tarsus’a büyük ceza kapıda!


TFF 3. Lig 1. Grupta mücadele eden Tarsus İdman Yurdu’na büyük ceza kapıda. Evinde 3-1 mağlup olduğu İnegöl Kafkasspor maçının son dakikasında takımı sahadan çeken Kulüp Başkanı Cem Kavalcı ve kulübe büyük ceza gelmesi bekleniyor. Konuyla ilgili bir açıklama yapan Kavalcı, “Özellikle Mardin 1969 Spor maçı ile başlayan bariz hatalı yönetimler ile hakemler resmen maçlarımızı katletmekteydi. Artık şuna bariz şekilde inanır oldum; “Türk futbolu iddiaya teslim olmuştur!” Bizim bu bağlamda yaptığımız protesto maç kurallarını ihlal etmemiş ve herhangi bir cezai yaptırımı olmayacaktır” dedi.

 

Tarih : 11 Aralık 2023 Pazartesi 13:35

Necdet TAŞ

TFF 3. Lig 1. Grupta mücadele eden temsilcimiz Tarsus İdman Yurdu adeta ecel terleri döküyor. Ligde kalması artık mucizelere bağlı olan Tarsus İdman Yurdu’na büyük ceza kapıda. Son olarak evinde Bursa temsilcisi İnegöl Kafkasspor’a 3-1 mağlup olan sarı lacivertiler ligin dibine demir attı. Tarsus’u mağlup eden Kafkasspor 23 puanla 3. sıraya yerleşti. Bu maçta konuk takımının gollerini 9. dakikada Yıldıray Koçal, 45+1’de Abdulkadir Akyıldız ve 66. dakikada Batuhan Doğrukıran kaydetti. Tarsus İdman Yurdu adına tek golü ise, 77’de Cemal Kavalcı attı. Temsilcimizde Ziya Güven 81. dakikada kırmızı kartla oyundan atıldı. 90. dakikada Tarsus İY Başkanı Cem Kavalcı oyuncularını maç devam ederken protokol tribünden yanına çağırarak sahadan çekmeye çalıştı. Türk futbol tarihinde nadir görülen olayda maç yaklaşık 5 dakika durdu. Kulüp başkanı ısrarla oyunun devam etmemesini isterken, tribündeki seyirciler ise futbolculara oynamaları tavsiyesinde bulundu. Maçın hakem triosu ne yapacağını şaşırırken, devam etmeyen oyun sonrası bitiş düdüğü çalındı. TFF Temsilci raporları doğrultusunda Tarsus İdman Yurdu Kulüp Başkanı ve kulübe ağır bir ceza gelmesi bekleniyor.

“TÜRK FUTBOLU İDDİAYA TESLİM OLMUŞTUR!”

Konuyla ilgili bir açıklama yapan Tarsus İdman Yurdu Yönetim Kurulu Başkanı Cem Kavalcı, “İnegöl Kafkas Spor Kulübü maçında yaşananlar ve maç sonunda yaptığımız protestoya yapılan yorumlar ile ilgili bir açıklama yapma gereği duymuş bulunmaktayım. Son zamanlarda takımımıza karşı yapılan korkunç ve rakiplerimize yönelik yanlı yönetimler sergileyen hakemlere oyun içerisinde bir tepki göstermemiz gerekiyordu. Özellikle Mardin 1969 Spor maçı ile başlayan bariz hatalı yönetimler ile hakemler resmen maçlarımızı katletmekteydi. Artık şuna bariz şekilde inanır oldum; “Türk futbolu iddiaya teslim olmuştur!” Bizim bu bağlamda yaptığımız protesto maç kurallarını ihlal etmemiş ve herhangi bir cezai yaptırımı olmayacaktır. Kulübümüze 1 TL katkısı olmayan fakat her fırsatta “Kulüpçülük” oynayan, tribüne gelerek kaybetmemizi dört gözle bekleyen “Sahte Tarsuslular” o “Firavunlar” çıkıp sağda solda yorumlar yaparak insanlara yanlış bilgiler vererek gerginlik yaratmaya çalışmaktadır. Hepsinin kim olduğunu biliyoruz ve zamanı geldiğinde hepsiyle hesaplaşacağız” dedi.

“SONUÇLAR KAHREDİYOR BİZİ”

“Tribünde canla başla takımı destekleyen tüm taraftarlarımıza da ayrıca çok teşekkür ederiz. Bizlerde sizler gibi alınan kötü sonuçlar karşısında kahroluyoruz ve bunun yanı sıra sizleri üzgün görmekte fazlasıyla kahrediyor beni” ifadelerini kullanan Kavalcı, açıklamasını şöyle sürdürdü: “Bizler camiamızı yaşatmak için üzerimize düşeni fazlasıyla yapmaya çalışıyoruz. Onur demeden gurur demeden tüm siyasilerden, iş insanlarından ve Tarsus’un önde gelenlerinden destek talebinde bulunuyoruz fakat herkes bize sırtını dönüyor… 100. yılında bu kulübü yalnız bırakanlar hala “Üç Maymunu” oynuyor. Sanki biz varız diye bu kulüp bu hallerde algısı yaratılıyor fakat şunu açık yüreklilikle söylüyorum, varsa kulübün borçlarını kapatacak bir “Babayiğit” buyursun gelsin, bizlerde ceketimizi alıp gitmezsek namerdiz.”

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





 
  Akdeniz Gazetesi




 
  FLAŞ HABER
 

  BASIN İLAN KURUMU İLANLAR

 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün


  SOSYAL MEDYA
 
 

 


  

 
 
ANASAYFA BİK İLANLAR İLETİŞİM KÜNYE GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
akdenizgazetesi.net © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA