Telefon dolandırıcıları bu kez kaçamadı


Mersin’de telefonda görüştükleri kişilere kendilerini ’polis, savcı’ olarak tanıtıp, 7 milyon liralık dolandırıcılık yapan 4 şüpheli, polis tarafından yakalanarak, sevk edildikleri mahkemece tutuklandı.

 

Tarih : 12 Aralık 2023 Salı 10:23

İl Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklamaya göre, şikayet üzerine harekete geçen Asayiş Şube Müdürlüğüne bağlı Dolandırıcılık Büro Amirliği ekipleri, telefonda görüştükleri bir kişiyi, kendilerini 'polis, savcı' olarak tanıtarak 400 bin lira dolandırdığı belirlenen şüphelilerin yakalanması için çalışma başlattı. Yapılan teknik ve fiziki takip sonrası 4 şüpheliyi kullandıkları araç içerisinde yakalayarak gözaltına alan ekipler, araçta yaptıkları aramada, polis ve savcı olduklarına inandırmak amacıyla düzenlenmiş dokümanlar, 5 cep telefonu ve banka kartları ele geçirdi. WhatsApp yazışmalarının da ortaya çıkarıldığı olayla ilgili yapılan incelemede zanlıların, il merkezinde daha önce meydana gelen 7 milyon liralık dolandırıcılık olayına karıştıkları, özellikle yabancı uyruklu şahısları 'polis, savcı' unvanını kullanarak dolandırdıkları tespit edildi. Şüpheliler, emniyetteki işlemlerinin ardından sevk edildikleri mahkemece tutuklandı.

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





 
  Akdeniz Gazetesi


 
  FLAŞ HABER
 

  BASIN İLAN KURUMU İLANLAR

 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün


  SOSYAL MEDYA
 
 

 


  

 
 
ANASAYFA BİK İLANLAR İLETİŞİM KÜNYE GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
akdenizgazetesi.net © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA