Gol düellosunun galibi Silifke: 4-2


TFF 3. Lig 2. Grupta 15.hafta maçında evinde Amasya Futbol Kulübü’nü konuk eden temsilcimiz Silifke Belediyespor, rakibini ilk yarıda bulduğu gollerle 4-2 mağlup etti. Temsilcimizin gollerini penaltıdan Dede Çelik, Ahmet Karaman, Yiğit Ener Aydın ve Ali Helvacı atarken, konuk takımın gollerini ise Tuncay Fındıkcı ve Buğrahan Tuncay kaydetti. Bu sonucun ardında temsilcimiz puanı 19’a yükseltip rakibinin üstüne çıkarken, Amasya Futbol Kulübü ise 17 puanda kaldı.

 

Tarih : 20 Aralık 2023 Çarşamba 16:11

Necdet TAŞ

TFF 3. Lig 2. Grupta 15.hafta maçında evinde Amasya Futbol Kulübü’nü konuk eden temsilcimiz Silifke Belediyespor, rakibini ilk yarıda bulduğu gollerle 4-2 mağlup etti. Temsilcimizin gollerini penaltıdan Dede Çelik, Ahmet Karaman, Yiğit Ener Aydın ve Ali Helvacı atarken, konuk takımın gollerini ise Tuncay Fındıkcı ve Buğrahan Tuncay kaydetti. Maçtan sonra konuşan Silifke Belediye Başkanı Sadık Altunok, “Takımı ve taraftarlarımızı kutluyorum. 22 yıl sonra profesyonel lige çıktık. Takım yavaş oturuyor, lige de alışıyoruz. İnşallah başarılarımızın devam gelecek. Çok goller kaçırdık. Bu da bizi gerdi ancak sonuç hayırlı oldu” dedi.

MAÇ KARŞILIKLI GOLLERLE BAŞLADI

Silifke ilçe stadında oynanan karşılaşmaya konuk takım hızlı başladı. Maçın 3. Dakikasında kazanılan serbest vuruşta topun gerisine geçen Tuncay Fındıkcı’nın vuruşunda top baraja da çarpacak ağlarla buluştu. Golden sonra kontra taklarla Silifke kalesinde etkili olmayan devam eden Amasya, 8. Dakikada ikinci golle çok yaklaştı. Sağ taraftan gelişen Amasya atağında ceza sahası dışında topu önünde bulan Talha Mayhoş’un vuruşunda top az farkla üstten dışarı çıktı. Temsilcimiz maçın 16. Dakikasında penaltı kazandı. İhsan Furkan’ın sol taraftan ortasına çok iyi vuran Emin Can’ın kafa vuruşunda top direkten döndü. Oluşan karambolde top Amasya Futbol Kulübü oyuncularından Özgür’ün eline çarptı. Hakem penaltı noktasını gösterdi. Topun başına geçen Dede Çelik’in vuruşunda top ağlarla buluştu ve skora denge geldi. 1-1… Golden sonra her iki takım da kontrollü oyunu tercih ederken rüzgarı arkasına alan Amasya takımı uzaktan şutlarla gol aramaya başladı. Rakip kalede ağırlığını koyan Silifke 25. Dakikada Ahmet ile öne geçti. Dede’nin ara pasıyla ceza sahasına giren Ahmet Karaman’ın vuruşunda top kalecinin sağından ağlara gitti ve Silifke 2-1 öne geçti. Maçın 40. Dakikasında konuk takım Buğrahan Tuncay ile beraberliği sağladı. İlk yarının son anlarında Silifke Belediyespor Yiğit Ener Aydın ile bir kez daha önce geçti ve ilk yarı Silifke’nin 3-2’lik üstünlüğüyle sona erdi.

İKİNCİ YARIDA OYUN GERİLDİ

Maçın ikinci yarısı da her iki takım da girdikleri gol pozisyonlarından yararlanmazken, oyun yapılan fauller nedeniyle sık sık durdu. Oyunun sık sık durması taraftarların da büyük tepkisine neden oldu. Maçın sonuna hakem 8 dakika verirken, 90+4. Dakikada Silifke 4. Golü buldu. Sol taraftan gelişen Silifke atağında Halil Akhan’ın ortasında topu önünde bulan Ali Helvacı’nın vuruşunda top ağlarla buluştu. 4-2… Maç bu skorla sona ererken temsilcimiz puanı 19’a yükseltip rakibinin üstüne çıkarken, Amasya Futbol Kulübü ise 17 puanda kaldı.

STAT: Silifke İlçe Stadyumu

HAKEMLER: Aykut Sergin, Ertaç Kuşku, Ahmet Türkeş

SİLİFKE BELEDİYESPOR: Berke Kaya, Cenk Özbey, Mustafa Murat Uslu, Ahmet Karaman, Yiğit Ener Aydın, Furkan Şamil Çetin, Suat Beliktaş, Orkun Tırpancı, İhsan Furkan Deniz, Dede Çelik, Emin Can Uysal

TEKNİK DİREKTÖR: Ufuk Uysal

AMASYA FUTBOL KULÜBÜ: Mücahit Çıra, Onur Şirin, Özgür Özdemir, Cuma Ali Üzüm, Can Morgül, Tuncay Fındıkcı, Buğrahan Tuncay, Talha Mayhoş, Okan Erdik, Kubilay Serbest, Batuhan Ayvaz

TEKNİK DİREKTÖR: Mehmet Hakkı Hocaoğlu

GOLLER: Tuncay Fındıkcı, Buğrahan Tuncay (Amasya) Dede Çelik, Ahmet Karaman, Yiğit Ener Aydın, Ali Helvacı (Silifke)

SARI KARTLAR: Cenk Özbey, Yiğit Ener Aydın, Furkan Şamil, Suat Beliktaş, İhsan Furkan Deniz, Aygün Duman (Silifke) Onur Şirin, Özgür Özdemir (Amasya)

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





 
  Akdeniz Gazetesi




 
  FLAŞ HABER
 

  BASIN İLAN KURUMU İLANLAR

 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün


  SOSYAL MEDYA
 
 

 


  

 
 
ANASAYFA BİK İLANLAR İLETİŞİM KÜNYE GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
akdenizgazetesi.net © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA