İYİ Parti’nin hedefinde CHP’li başkanlar var


CHP ile ittifakı rafa kaldıran İYİ Parti hedefine CHP’li Belediye Başkanlarını koydu. Tarsus Belediye Başkan adayları Dr. Mehmet Yunus Seven’e destek isteyen İYİ Parti Tarsus İlçe Başkanı Av. Burak Özdil, “Aç gözünü; belediyenin asli görevlerini size nimet gibi sunanlardan, elinde hesap makinesi ile gezenlerden, mahalle ayrımı yapanlardan, köy ayrımı yapanlardan, herkesle küskün olanlardan kurtulmaya davet ediyoruz. Tarsus tenis topu gibi Tarsus’a faydası olmayan iki grup arasında git gel yapmaya mahkum değildir” dedi.

 

Tarih : 21 Aralık 2023 Perşembe 14:33

Necdet TAŞ

İYİ Parti Tarsus İlçe Başkanı Av. Burak Özdil, yaptığı açıklamada ile Tarsus Belediye Başkan adayları Dr. Mehmet Yunus Seven’e destek istedi, mevcut Tarsus Belediye yönetimine eleştiri de bulundu. Tarsus Belediyesi’nin kazanacaklarını iddia eden Özdil, “Sevgili Tarsuslu hemşehrilerim, malum ettiğimiz gibi seçime kendi adayımızla giriyoruz. Büyük başkan Mehmet Yunus Seven ile 31 Mart 2024 gecesi Tarih yazmaya geliyoruz. Tarsus tenis topu gibi Tarsus’a faydası olmayan iki grup arasında git gel yapmaya mahkum değildir” ifadelerini kullandı.

 “BARINMA SORUNUN FARKINDAYIZ”

Tarsus Belediyesini rant gruplarının elinden kurtarmak için son fırsat olduğunu öne süren Özdil, “Belediyenin arsalarının hesabını yapan, kat artırımlarından paylarını alan, kaçak işlere rayiç bedel hesabı yapan, belirli gruplara hepimizin ortak mallarını peşkeş çeken zihniyetten arınması için; memleketin akil insanlarını, ahlaklı, erdemli vatandaşlarımızı İYİ Parti çatısına ve büyük başkan Mehmet Yunus Seven ile kazanmaya davet ediyoruz. Hemşehrim sana sesleniyoruz. Aç gözünü; belediyenin asli görevlerini size nimet gibi sunanlardan, elinde hesap makinesi ile gezenlerden, mahalle ayrımı yapanlardan, köy ayrımı yapanlardan, herkesle küskün olanlardan kurtulmaya davet ediyoruz. Tarsus belediyesi, halka hizmet yeridir. Herkese eşit mesafede olma yeridir. Yahu düşün hemşehrim bir belediye başkanı neden şehrin sokaklarında gezmez? Neden vatandaştan uzak durur? Şehri gezmeyen başkan sorunları nereden bilebilir? Sevgili hemşehrim biz senin sokağında yıllardır delik olan asfaltın farkındayız. Biz senin yıllardır iyileştirilmeyen sokağının farkındayız. Biz yıllardır yolu olmayan atadan öteden kalan tarlana ev yapamadığının farkındayız. Barınma sorunun farkındayız. Sizi gecekondu yapmaya zorlayan sistemin farkındayız. Beş aydan önce çıkmayan ruhsatınızın farkındayız. Biz hazırız sevgili Tarsus. Büyük başkan Mehmet Yunus Seven ile size çözüm olmak için aklınıza, erdeminize, ahlakınıza ve oyunuza talibiz” şeklinde konuştu.

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





 
  Akdeniz Gazetesi


 
  FLAŞ HABER
 

  BASIN İLAN KURUMU İLANLAR

 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün


  SOSYAL MEDYA
 
 

 


  

 
 
ANASAYFA BİK İLANLAR İLETİŞİM KÜNYE GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
akdenizgazetesi.net © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA