ÇBK lidere diş geçiremedi: 76-54


ING Kadınlar Basketbol Süper Ligi’nde 16. hafta maçında deplasmanda lider Fenerbahçe Alagöz Holding’e konuk olan temsilcimiz Çukurova Basketbol Kulübü (ÇBK) rakibine 22 sayılık farkla 76-54 mağlup oldu. Bu sonuçla birlikte Fenerbahçe Alagöz Holding ligde 15’te 15 yaparken, 11 galibiyeti bulunan ÇBK, 4. yenilgisini aldı. Fenerbahçe’de Noward 21 sayıyla takımın en skorer ismi olurken, Çukurova’da ise Mabrey’in 25 sayısı yenilgiyi önleyemedi.

 

Tarih : 23 Aralık 2023 Cumartesi 16:59

Necdet TAŞ

 

ING Kadınlar Basketbol Süper Ligi'nde 16. hafta maçında deplasmanda lider Fenerbahçe Alagöz Holding’e konuk olan temsilcimiz Çukurova Basketbol Kulübü (ÇBK) rakibine 76-54 mağlup oldu. Ligin ilk yarısında tartışmalı son saniye kararıyla rakibini parkede mağlup edej ancak idari bir hatadan dolayı hükmen yenik sayıldığı güçlü rakibi karşısında hiçbir varlık gösteremeyen Çukurova Basketbol rövanşı farklı kaybetti.

FENERBAHÇE BAŞTAN SONA ÜSTÜN OYNADI

Metro Enerji Spor Salonu'nda oynanan maç karşılıklı basketlerle başladı ancak ev sahibi Fenerbahçe çeyreği Kayla McBride’nın son saniye basketiyle 18-15 önde tamamladı. İlk çeyreğin sonunda yakaladığı ivmeyi ikinci çeyreğe de taşıyan ve farkı çift hanelere taşıyan Fenerbahçe Alagöz Holding, soyunma odasına da 36-26 önde girdi. Kayla McBride, Natasha Howard ve Alperi Onar’ın basketleriyle üçüncü periyodu da 55-41 üstün geçen Fenerbahçe, son çeyrekte 20 sayılara çıkardığı fark sonunda mücadeleden 76-54 galip ayrıldı. Fenerbahçe'de Noward 21 sayıyla takımın en skorer ismi olurken, Çukurova'da ise Mabrey'in 25 sayısı yenilgiyi önleyemedi.

SALON: Metro Enerji

FENERBAHÇE ALAGÖZ HOLDİNG: Sevgi 11, Howard 21, Alperi 13, Emma 8, Mcbride 16, Duygu, Selin, İdil, Tilbe 5, Laksa 2

ÇUKUROVA BASKETBOL: Asena 3, Williams 2, Kiss, Mabrey 25, Derin 4, Melis 5, Cornelius, Sinem, Hollingworth 4

 

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





 
  Akdeniz Gazetesi




 
  FLAŞ HABER
 

  BASIN İLAN KURUMU İLANLAR

 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün


  SOSYAL MEDYA
 
 

 


  

 
 
ANASAYFA BİK İLANLAR İLETİŞİM KÜNYE GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
akdenizgazetesi.net © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA