MSK, son periyotta güldü: 82-74


Türkiye Sigorta Basketbol Ligi’nin 16. haftasında Pizza Lazza Harem Spor Kulübü ile karşılaşan Mersin Büyükşehir Belediye Spor Kulübü (MSK), ilk 3 periyotta geriden gelmesine rağmen seyircisinin de desteği ile 4. periyotta üstünlüğü elde ederek, rakibini 82-74 mağlup etti.

 

Tarih : 25 Aralık 2023 Pazartesi 11:50

Haber Merkezi

 Pizza Lazza Harem Spor Kulübü’nü evinde misafir eden Mersin Büyükşehir Belediye Spor Kulübü (MSK), rakibini 82-74 mağlup etti. Carettalar, Türkiye Sigorta Basketbol Ligi’nin 16. haftasında rakibiyle kıyasıya mücadele ettiği heyecanlı bir maç sahneledi. Rakibi Pizza Lazza Harem Spor ile heyecanlı bir maç geçiren Carettalar, 3 periyotta da geriden gelmesine rağmen son periyotta zafer elde etti.

CARETTALAR SON PERİYOTTA ÜSTÜNLÜĞÜ ELE ALDI

Mersinli basketbolseverlerin yoğun ilgi gsterdiği karşılaşmada; ilk periyodu 16-17 geride tamamlayan Carettalar, 2. periyotta da rakibinin gerisinde kaldı. 2. periyotu 9 sayı farkla 33-42 geriden tamamlayan temsilcimiz, 3. periyotta farkı en aza çekerek skoru 54-58’e indirdi. 4. ve son periyotta üstünlüğü ele alan Carettalar, 82-74 skorla mücadelenin galibi oldu. Carettalar’da Gökhan Yazıcıoğlu 16 sayı 19 verimlilik puanı ile maçın yıldızı olurken, Simmons 19, Deniz Çelen 15, Murat Meriç Kuntker 11, Yiğitcan Turna ise 10 sayı ile çift haneli rakama ulaşan isimler oldu.

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





 
  Akdeniz Gazetesi




 
  FLAŞ HABER
 

  BASIN İLAN KURUMU İLANLAR

 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün


  SOSYAL MEDYA
 
 

 


  

 
 
ANASAYFA BİK İLANLAR İLETİŞİM KÜNYE GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
akdenizgazetesi.net © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA