Özdil; “Tarsus’ta yolsuzluğu kurutmaya geliyoruz”


CHP’li Tarsus Belediye Başkanı Haluk Bozdoğan’a yönelik eleştirilerini sertleştiren İYİ Parti Tarsus İlçe Başkanı Burak Özdil, “Tarsus’un hakkını almaya geliyoruz. Tarsus’un parasını Tarsus’ta bırakmaya, yoksulluğu ve yolsuzluğu kurutmaya geliyoruz” dedi.

 

Tarih : 27 Aralık 2023 Çarşamba 14:41

İyi Parti Tarsus İlçe Başkanı Av. Burak Özdil, sert siyaset dilini kullanmaya devam ediyor. Özdil, bir basın bülteni daha yayınlayarak Tarsus Belediye Başkanı Haluk Bozdoğan’ı ve diğer siyasi partileri eleştirdi. “Deprem malzemelerinin satışı konusu ne çabuk unutuldu? Gündem o kadar hızlı değişti ki bu rezilliğin açığa kavuşmaması, personelin için savcılığa görevli olmadığını beyan edip, meclis konuşmasında belediye başkan yardımcılığı görevini yürüten personelin görevli olduğunu kabul eden bir belediye başkanı ve yine belediye başkan aday adaylığını açıklayan zatı muhteremi ne çabuk unuttuk?” diye soran Özdil, “İş o kadar organize ki; işin içinde tefeciler var, tır sahipleri var, müşteki sıfatından şüpheli sıfatına düşen dönemin belediye başkan yardımcısı var. Ne Cumhuriyet Halk Partisinden bu konunun üzerine giden var Ne CHP’li belediye meclis üyelerinden konunun üstüne giden var, ne de savcılık kanadından. Bakıyoruz Cumhur ittifakına Türkiye gündemine oturması gereken bu ahlak dışı konunun nedense Tarsus’ta üstüne gidilmemesi çok enteresan sevgili hemşerim” dedi.

“TARSUS’U İYİ BELEDİYECİLİKLE TANIŞTIRACAĞIZ”

Cumhur İttifakı’nın bu konu üzerine gitmemesini sert sözlerle eleştiren Özdil, “Milliyetçi Hareket Partisinin bir önceki ilçe başkanı aynı zamanda meclis üyesi idi. Bu konular ile ilgili kendi ve yönetimi tek kelam etmişliği var mı? Birde bir önceki yönetimde bulunan bir zat çıkmış belediye başkan aday adayı olmuş. İnceliyoruz bir tane olaya muhalefeti yok. Bir meclis üyesi hanımefendi o kadar ileri gitmiş ki duygusal(!)  ilişkisinden dolayı partisinden ihraca gitmiş. Körler sağırlar birbirini ağarlamış. Düşünün; bir belediye başkanı var kendi A takımını idare edememiş, seçememiş, liyakat sahibi kimselerle çalışamamış. Biz, siz bir dönem kendi A takımını seçememiş bir ekibe şehrimizin kritik kararlarını alması için yetki verdik. Yazık..! Sanki darbe olmuş ardına atanmış bir belediye başkanı gibi sanki TARSUS sanattan anlamaz gibi Tarsusluya hakaret eder gibi belediye hoparlöründen müzik dinletmelerle geçen bir beş yıl. Bir tiyatrocuya vermiş elini kolunu, bir müteahhit firmanın elemanına vermiş imarı ki bu eleman kendini nice yerlerde belediye başkan yardımcısı diye tanıtıp insanlara yön vermeye kalkmış. Sayın Bozdoğan belediyeyi sen mi yönetiyorsun yoksa belediyenin arsasını yarı fiyatına satmaya çalıştığın firmanın elemanı mı? Şimdi verdiğimiz yetkiyi geri almaya, Tarsus’u İYİ belediyecilik ile tanıştırmaya, yolsuzlukları bitirmeye geliyoruz. Bizim belediye anlayışımız sokaklarda halkın içinde olmaktır. Şeffaf belediyecilik ile gelenlerin müteahhitler harici kimse ile şeffaf olmamasına dur diyoruz. Tarsus’un hakkını almaya geliyoruz. Tarsus’un parasını Tarsus’ta bırakmaya, yoksulluğu ve yolsuzluğu kurutmaya geliyoruz” ifadelerini kullandı.

 

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





 
  Akdeniz Gazetesi


 
  FLAŞ HABER
 

  BASIN İLAN KURUMU İLANLAR

 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün


  SOSYAL MEDYA
 
 

 


  

 
 
ANASAYFA BİK İLANLAR İLETİŞİM KÜNYE GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
akdenizgazetesi.net © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA