Yeni yıl hediyeleri Yılbaşı Pazarı’ndan!


Mersin Büyükşehir Belediyesi, Özgecan Aslan Barış Meydanı’nda kurduğu ‘Yılbaşı Pazarı’ ile kentte yeni yıl coşkunu başlattı. Yılbaşı Pazarı, rengarenk atmosferi, ışıklandırmaları ve yeni yıl temalı süslemeleriyle Mersinlilerin büyük beğenisini topladı.

 

Tarih : 29 Aralık 2023 Cuma 13:47

Haber Merkezi

 Mersin Büyükşehir Belediyesi Yenişehir ilçesinde yer alan Özgecan Aslan Barış Meydanı’nda kurduğu ‘Yılbaşı Pazarı’ ile yeni yıl coşkunu başlattı. Rengarenk atmosferi, ışıklandırmaları ve süslemeleriyle donatılan pazar, Mersinlilerin büyük beğenisini topladı. Yılbaşı pazarında; yeni yıl temalı hediyelik süs eşyalarından takılara, seramik ürünlerden oyuncaklara, mutfak soslarından reçellere varıncaya kadar el emeği göz nuru birçok ürün de satışa sunuluyor. Aynı zamanda pazarda kurulan birbirinden zengin yiyecek ve içecek stantları, Mersinlileri hem görüntüsü hem de lezzetleriyle kendine hayran bıraktı.  7’den 70’e herkesin eğlendiği ve alışveriş yaptığı pazarda, keyifli vakit geçiren vatandaşlar, ‘Hoş geldin 2024’ temalı yılbaşı ağacının önünde bol bol fotoğraf çektirmeyi de ihmal etmedi.

 “HER YIL OLDUĞU GİBİ 2024’E KEYİF VE MUTLULUKLA GİRMEK İSTİYORUZ”

Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal işler Dairesi Başkanlığı Koordinatörü, Opera Sanatçısı Bengi İspir Özdülger, “Her yıl olduğu gibi 2024’e, yeni yıla keyif ve mutlulukla girmek istiyoruz. Bu doğrultuda stantlarımızı hazırladık. 50 tane standımız var. Yiyecek, içecek, takı ve hediyelik eşyalara uzanan geniş bir yelpazede stantlarımız mevcut. Bununla beraber aynı zamanda etkileşim ve konser alanlarımız da mevcut” sözlerine yer verdi. Özdülger, “Hem standımızı gezmek alışveriş yapmak isteyen hem de burada bu alanın coşkusunu, keyfini yaşamak isteyen vatandaşlarımıza yönelik pazarımızı oluşturduk. Hem çocuklara hem yetişkinlere yönelik interaktif oyunlarımız da oluyor. Çünkü vatandaşlarımıza yeni yıl coşkusunu, heyecanını, mutluluğunu yaşatmak istiyoruz. Bu vesileyle 2024’ün mutluluk, huzur, sevgi ve tüm arzularını gerçekleştirdiği güzel bir yıl olmasını dilerim” ifadelerini kulandı.

HEM EĞLENDİLER HEM BOL BOL ALIŞVERİŞ YAPTILAR

Gençlerden Anıl Kurman, “Diğer insanlarla bir arada olmak gerçekten güzel. Stantlar çok hoşuma gitti. Büyükşehir Belediyesi ile yeni yılı erken karşıladık” diye konuştu. Pazarı dolaşmaya çocuklarıyla birlikte gelen Sonay Aydın, “Çok güzel ve çok keyifli bulduk. Büyükşehir Belediyesi sayesinde çok eğleniyoruz” derken pazarı dolaşan ve alışveriş yapan gençlerden Yusuf Doğan, ortamı çok beğendiğini ifade ederek, “Burası aile ortamı gibi. Başkanımız Vahap Seçer’i çok seviyorum, gençlere yönelik çok güzel faaliyetler düzenliyor. Arkadaşlarımla stantları gezdim, alışveriş de yaptık” diye konuştu. Yılbaşı Pazarı’nda stant açan Nurgül Türk, pazarda ilk kez stant açtığını söyleyerek, etkinlikte emeği geçen herkese teşekkür etti. 5 yıldır pastanecilik sektöründe olduğunu söyleyen Türk, pazar sayesinde daha fazla kitleye ulaştığını belirterek, “Bizim için çok iyi olduğunu düşünüyorum. Küçük, büyük esnaf demeden çok yararlı oldu. Büyükşehir’in düzenlediği etkinlikleri takip ediyorum ve insanların buna ihtiyacı vardı. Hepimiz için çok güzel oldu” dedi. Pazarda stant açan bir diğer esnaf Ali Ürkütür ise, daha önce Tarsus Festivali’nde 2 kez stant açtığını dile getirerek, “Bizim için çok güzel oluyor. Vahap Başkanımız iyi ki var. Çok keyif aldık. İnsanlarla burada iletişim halindeyiz. Her sene Vahap Başkan’ımızla devam” derken pazar sayesinde birçok kitleye ulaştığını ve satışlarının arttığını söyleyen Elif Eskici de, “Herkes burada. Bizler de hem eğleniyoruz hem satış yapıyoruz. Müzikler çok güzel” dedi.

 

 

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





 
  Akdeniz Gazetesi




 
  FLAŞ HABER
 

  BASIN İLAN KURUMU İLANLAR

 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün


  SOSYAL MEDYA
 
 

 


  

 
 
ANASAYFA BİK İLANLAR İLETİŞİM KÜNYE GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
akdenizgazetesi.net © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA