Büyükekşi’ye istifa çağrısı!


Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Mehmet Büyükekşi’yi istifaya davet eden Tarsus İdman Yurdu Yönetim Kurulu Başkanı Cem Kavalcı, “Suudi Arabistan’da Süper Kupa finali öncesi milli değerlerimize zarar verilmeye çalışılan olayda yaşanılan rezaletin en büyük sorumlusu olan Mehmet Büyükekşi ve Yönetim Kurulu’nu istifa etmeye davet ediyoruz” dedi.

 

Tarih : 31 Aralık 2023 Pazar 13:42

Necdet TAŞ

Fenerbahçe ile Galatasaray arasında Suudi Arabistan'ın Riyad kentinde 29 Aralık Günü saat 20.45’te oynanması planlanan Süper Kupa maçı Suudi yetkililerin Atatürk pankartına izin vermemesi nedeniyle ertelendi.  Yaşanan krizin baş sorumlusu olarak gösterilen TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi konuyla ilgili henüz açıklama yapmadı. Kulislerde Büyükekşi'nin istifa ettiği ve ilerleyen günlerde resmi duyuruların yapılması bekleniyor.

 “OLAYLARIN SORUMLUSU TFF’DİR”

TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi’yi istifaya davet eden Tarsus İdman Yurdu Yönetim Kurulu Başkanı Cem Kavalcı, “Sezon başından beri uğradığımız haksızlıklar karşısında onurlu bir mücadele sergiledik ve haksızlık karşısında susmadık. Bugün geldiğimiz süreçte şunu açıkça görmekteyiz; TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi görevini başarılı şekilde yapamamaktadır! Göreve geldiği günden beri Türk Futbolu kendini bir kaosun içinde bulmuştur. Bizlerin daha önce ısrarla dile getirdiği hakem hataları ve sonrasında gerek Türk Futbolunda patlak veren Faruk Koca ve maçtan çekilen İstanbulspor olayı olsun TFF’nin kötü yönetiminin sonuçlarındandı. Son olarak Suudi Arabistan’da Süper Kupa finali öncesi milli değerlerimize zarar verilmeye çalışılan olayda yaşanılan rezaletin en büyük sorumlusu olan Mehmet Büyükekşi ve Yönetim Kurulu’nu istifa etmeye davet ediyoruz! Bütün bu yaşananları kamuoyunun takdirine bıraktığımızda hepimizin ortak paydada buluşacağına inanıyorum. Ayrıca dün yaşanan olayda dik duruşlarından ödün vermeyen iki güzide camiamız Galatasaray ve Fenerbahçe takımlarına, Yönetim Kurullarına camiamız adına teşekkür ediyoruz” ifadelerini kullandı.

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





 
  Akdeniz Gazetesi




 
  FLAŞ HABER
 

  BASIN İLAN KURUMU İLANLAR

 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün


  SOSYAL MEDYA
 
 

 


  

 
 
ANASAYFA BİK İLANLAR İLETİŞİM KÜNYE GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
akdenizgazetesi.net © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA